Bekijk hier de trailer van Disney's Christopher Robin

Bekijk hier de trailer van Disney's Christopher Robin
Live-action met Winnie the Pooh en Ewan McGregor

Film :

Na het succes van Paddington 2 heeft Disney besloten om Winnie the Pooh ook een nieuw leven in te blazen. Het nieuwe sprookje Christopher Robin over de avonturen van Pooh en zijn kameraadjes zou deze zomer in de bioscoop moeten verschijnen. Bekijk hieronder de teaser-trailer van de film.

Walt Disney kocht in 1961 de verfilmingsrechten en overige rechten van deze beroemde beer. Het eerste boek van Winnie verscheen op 14 oktober 1926. Na diverse boeken en later ook films en series, verschijnt bijna een eeuw later een nieuw avontuur over de beer en zijn maatjes. Het kan niet anders dan dat dit verhaal ook weer oude bekenden laat zien uit het 'Hundred Acer Wood', zoals Knorretje, Iejoor, Teigetje en Konijn.

Deze Christopher Robin (Ewan McGregor) gaat over de volwassen geworden Christopher, die iets meer rimpels heeft gekregen en wat cynisch in het leven staat. Als hij zijn vrienden weer tegenkomt, vindt hij zijn geluk en liefde voor het leven terug. Wat volgt is een lief en leuk avontuur.

Walt Disney's Christopher Robin is van de regisseur Marc Forster (Finding Neverland, World War Z). Naast Ewan McGregor zijn ook Hayley Atwell (Cinderella) en Mark Gatiss (Sherlock) te zien in deze film. De stem van Winnie the Pooh wordt ingesproken door Jim Cummings.

Disney's Christopher Robin is vanaf 2 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen. Houd Gids.tv in de gaten voor meer informatie over deze film.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV