Maandag in Op1: Frans Osinga over de laatste ontwikkelingen in Oekraïne

Maandag in Op1: Frans Osinga over de laatste ontwikkelingen in Oekraïne
De gasten van Op1 van maandag 21 maart

Kijktip :

Maandagavond presenteren Hugo Logtenberg en Nadia Moussaid de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op maandag 21 maart.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen van maandag 21 maart

  • “Marioepol zal niet capituleren.” Dat heeft de Oekraïense vicepremier laten weten op de Russische oproep om de wapens neer te leggen. Ondertussen zijn in Kiev door explosies meerdere doden gevallen en gaan de onderhandelingen tussen de Russen en Oekraïners nog altijd door. Vanavond bij Op1 bespreken we met hoogleraar Oorlogsstudies Frans Osinga de laatste ontwikkelingen in Oekraïne.

  • Michel ‘Tattoo Mick’ van Zanten en zijn vrouw Karin doen er alles aan om weer een lach op de gezichten van Iryna en haar 11-jarige dochter Alisa te toveren. Moeder en dochter moesten afgelopen maand halsoverkop hun huis in Oekraïne verlaten en kwamen na hun vlucht terecht bij het koppel in Dordrecht. Vanavond schuiven Karin en Michel aan bij Op1 en vertellen ze waarom ze Iryna en Alisa in huis hebben genomen.

  • Utrecht is druk bezig met de opvang van Oekraïense vluchtelingen. In jaarbeurs staan honderden bedden, het Utrechtse onderwijs wordt uitgebreid voor gevluchtte jongeren en al bijna zeshonderd mensen hebben onderdak gevonden bij gastgezinnen of hotels. Vanavond schuift de Utrechtse burgemeester Sharon Dijksma aan bij Op1 en vertelt ze over de dilemma’s en de uitdagingen bij de opvang van Oekraïners in haar stad.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: Frans Osinga over de laatste ontwikkelingen in Oekraïne of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV