Maandag 28 maart in Chateau Bijstand: de woning moet ingericht worden

Maandag 28 maart in Chateau Bijstand: de woning moet ingericht worden
Hoe vergaat het de Meilandjes op bijstandsniveau?

Kijktip :

Het avontuur van de Meilandjes, die een maand op bijstandsniveau moeten leven in Chateau Bijstand, gaat maandag verder. Zal het ze lukken om het hoofd boven water te houden en alles te betalen?

Chateau Bijstand gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Inrichten
Nu de familie heeft gezien in welk huis ze de komende maand vertoeven is het tijd voor misschien wel het belangrijkste moment (althans, in de ogen van Martien): het inrichten van hun stulpje. Ze krijgen te horen welk bedrag ze per week te besteden hebben.

Uitdagingen
Het beperkte budget bezorgt de Meilandjes meteen hoofdbrekens, want hoe kunnen ze hun huis in hemelsnaam inrichten volgens de hoge standaard van Martien? Deze eerste dag en nacht worden Martien, Erica en Maxime direct geconfronteerd met een aantal uitdagingen.

Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag 28 maart in Chateau Bijstand: de woning moet ingericht worden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV