Donderdag in Jinek: Tom Meerbeek en Jolise Stol over liquidatie McDonald's Zwolle

Donderdag in Jinek: Tom Meerbeek en Jolise Stol over liquidatie McDonald's Zwolle
Dit zijn de gasten van donderdag 31 maart

Kijktip :

Vandaag, donderdag 31 maart, zit opnieuw Humberto Tan op de stoel van Eva Jinek. Dit vanwege een keelontsteking. Eva Jinek laat vandaag weten dat ze morgen weer te zien zal zijn. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van 31 maart.

De gasten bij Jinek op donderdag 31 maart

  • DI-RECT schreef met ’Soldier On’ het themalied van de coronacrisis. Vanavond zijn ze terug met nieuwe muziek. De Haagse band zet de studio op z’n kop met hun nieuwe single ‘Through The Looking Glass’.

  • Gisteravond werden op klaarlichte dag twee Zwolse horecabazen doodgeschoten in een McDonald’s vol jongeren. Wij spreken hierover met RTV Oost journalist Tom Meerbeek en Jolise Stol van Slachtoffer Hulp Nederland.

  • Een unicum. Voor het eerst sprak een buitenlandse leider het Nederlandse parlement toe. De boodschap van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky: geef ons wapens, berecht de daders en help ons met de wederopbouw. Hoe viel de toespraak in het parlement en in het land? We bespreken het met politiek verslaggever van RTL Nieuws Floor Bremer en Evgeniy Levchenko.

  • Bijna een halfjaar geleden werd bekend dat 1115 kinderen door de toeslagen-affaire uit huis zijn geplaatst. En tot op de dag van vandaag is nog geen enkel kind weer terug thuis. Advocaat Richard Korver staat een aantal gedupeerde ouders bij en schuift hierover aan bij ons samen met gezinstherapeut Priscilla de Vreugd.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: Tom Meerbeek en Jolise Stol over liquidatie McDonald's Zwolle of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV