Tv-première Avengers: Endgame zondag 3 april te zien op Veronica

Tv-première Avengers: Endgame zondag 3 april te zien op Veronica
Ook te streamen via Disney+ en Amazon Prime

Kijktip :

Producer Kevin Feige begon zo'n vijftien jaar geleden aan één van de meest ambitieuze filmprojecten ooit: het Marvel Cinematic Universe, waarin alle films op een bepaalde manier aan elkaar gelinkt zijn. Het project bereikte zijn climax met Avengers: Endgame in 2019. Deze waanzinnige superheldenfilm beleeft zondag zijn tv-première op Veronica en je kunt Avengers: Endgame streamen via Disney+ en Amazon Prime.

Het verhaal
Na de gebeurtenissen in Avengers: Infinity War hebben de superhelden een grote dreun gekregen. Hun gezamenlijke aartsvijand Thanos is erin geslaagd alle Infinity Stones te bemachtigen en heeft daarbij de helft van al het leven uitgewist. De overlevende helden, en met name de Avengers, hebben weinig tijd om te rouwen om hun vrienden en familie. Ze krijgen namelijk hulp aangeboden van onder anderen Ant-Man en Captain Marvel. Deze bonte groep superhelden slaat de handen ineen om Thanos te verslaan.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★½
Wat ruim tien jaar eerder begon met de eerste Iron Man-film eindigde met Avengers: Endgame: de grootste superheldensaga uit de filmgeschiedenis. Regisseur Anthony en Joe Russo trekken werkelijk alles uit de kast voor deze drie uur durende finale: fantastische special effects, heroïsche veldslagen, alle superhelden die je maar kunt bedenken en een emotionele climax. Avengers: Endgame groeide in recordtempo uit tot de grootste blockbuster aller tijden, maar is ook gewoon een hele goede actiefilm. Gaat dat zien!

Cast
Naast Robert Downey, jr. (Dolittle), Chris Evans (Knives Out) en Mark Ruffalo (Dark Waters) zijn ook Chris Hemsworth (Extraction), Scarlett Johansson (Jojo Rabbit), Jeremy Renner (Wind River), Don Cheadle (Hotel Rwanda), Paul Rudd (Ghostbusters: Afterlife) en Brie Larson (Room) te zien in Avengers: Endgame. Deze film is geregisseerd door Anthony en Joe Russo (Avengers: Infinity War).

Avengers: Endgame (2019) wordt beoordeeld met een 8,4 op IMDb en is zondag 3 april om 20.00 uur te zien op Veronica. Genre: actie, superhelden. Speelduur: 181 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV