Recensie: The Contractor is actiethriller met fijne sterrencast

Recensie: The Contractor is actiethriller met fijne sterrencast
Met Chris Pine, Ben Foster en Kiefer Sutherland

Film :

Vanaf 1 april is de film The Contractor te zien op Amazon Prime Video. Acteurs Chris Pine en Ben Foster werken samen als huurlingen in een thriller over het verliezen van je geloof en het vinden van jezelf in een gewelddadige afrekening. Lees hier de filmrecensie van The Contractor.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

James Harper
Het verhaal gaat over James Harper (Chris Pine). Hij tekent een contract bij een geheime paramilitaire organisatie nadat hij onvrijwillig uit de marine wordt ontslagen. Hij krijgt de opdracht om een bioterroristische dreiging te onderzoeken in Polen, maar wanneer zijn team wordt uitgeschakeld moet hij vechten voor zijn leven in een klopjacht die hem doorheen Oost-Europa jaagt. Koste wat het kost probeert Reed naar huis terug te keren zodat hij kan uitzoeken wie hem en zijn crew heeft verraden.

Acteur Kiefer Sutherland in de actiethriller 'The Contractor'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 60% | IMDb ★5,7

Deze thriller ging in de Verenigde Staten in april in première in de bioscopen, maar in Nederland rechtstreeks naar Amazon Prime Video. The Contractor is een dertien-in-een-dozijn productie met wel een degelijke cast. Qua productie doet deze film denken aan The Bourne-serie, Den of Thieves en Peppermint, met een vaak uitstekende Chris Pine in de hoofdrol. Halverwege slaat de vlam zeker in de pan als het om spanning gaat, maar die weet de film niet altijd vast te houden. Drie kleine sterren.

Cast
Naast Chris Pine (Wonder Woman 1984) en Ben Foster (Hell or High Water) zijn ook Gillian Jacobs (The Box), Sander Thomas (Most Guys are Losers), Kiefer Sutherland en Eddie Marsan (The Gentleman) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Tarik Saleh (Metropia).

Vanaf 1 april is de film The Contractor te zien op Prime Video. Genre: Actie Thriller. Tijdsduur: 103 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: The Contractor is actiethriller met fijne sterrencast of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV