Nieuw programma Happy Trending vanaf dinsdag te zien op NPO 3

Nieuw programma Happy Trending vanaf dinsdag te zien op NPO 3
Met Défano Holwijn en Emma Wortelboer

Kijktip :

In het nieuwe programma Happy Trending, vanaf dinsdag te zien op NPO 3, onderzoeken Défano Holwijn en Emma Wortelboer of trends de moeite waard zijn. Dat doen ze door de proef op de som te nemen en de trends uit te proberen.

Happy Trending gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Masturberen
Waarom is astrologie ineens zo populair? Doen veel mannen mee met de No Fap beweging en masturberen ze niet meer? En hoezo heeft iedereen oogverblindende witte tanden, een vintage horloge of plateauzolen? In Happy Trending is geen trend te gek voor Défano en Emma. Ze spreken experts en ervaringsdeskundigen en proberen de trend zelf uit.

Happy of crappy?
Is flitsbezorging bijvoorbeeld sneller dan op en neer rennen naar de supermarkt? Is een band van een phat-bike wel te plakken bij een fietsenmaker? En hoeveel meer energie krijg je van een ‘scoopie’ pre-workout? Emma en Défano zoeken uit of de trends de tijd en het geld wel waard zijn en beantwoorden aan het eind van de aflevering dé vraag: is de trend ‘happy’ of ‘crappy’?

Het nieuwe programma Happy Trending is vanaf dinsdag 5 april wekelijks rond 21.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Happy Trending terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV