Vanavond op tv: nieuw seizoen Puberruil, Manchester City - Atlético Madrid en meer

Vanavond op tv: nieuw seizoen Puberruil, Manchester City - Atlético Madrid en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 5 april

Kijktip :

Vanavond keert het programma Puberruil na een lange afwezigheid terug op tv. Verder onder meer de wedstrijd Manchester City - Atlético Madrid in de kwartfinale van de Champions League. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 5 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Avonturenfilm: Jurassic World

Veronica
20:30 uur

Vanavond is de spectaculaire avonturenfilm Jurassic World te zien op Veronica. Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.


Live: Manchester City - Atlético Madrid (Champions League)

RTL 7
20:55 uur

Vanaf 19.55 uur voorbeschouwing en om 21.00 uur live verslag van de wedstrijd Manchester City - Atlético Madrid. We zijn inmiddels aanbeland in de kwartfinales van de Champions League en daarin staat onder meer deze kraker op het programma. Manchester City heeft op overtuigende wijze de kwartfinale bereikt door eerste te worden in de groep en ruim te winnen van Sporting Portugal. Bij Atlético Madrid ging het moeizamer, maar zij versloegen in de vorige ronde Manchester United.


Terug: Puberruil

NPO 3
21:00 uur

Na een afwezigheid van negen jaar is het programma Puberruil vanaf vanavond weer te zien op televisie. Elke dinsdag om 21.00 uur is te zien hoe twee pubers van woonplaats, familie en vrienden ruilen. Jan Kooijman volgt ze. In de eerste aflevering is te zien hoe aanstormend politicus Joep ruilt met autohandelaar Dion.


De rijdende rechter: falende foodtruck

NPO 1
21:20 uur

Vanavond in De rijdende rechter het verhaal van Corne van Mook, die met een foodtruck zijn inkomsten wilde genereren. Dat liep echter heel anders dan gepland. Kan mr. John Reid de zaak voor hem oplossen? Corne zag het helemaal zitten: hij zou een foodtruck kopen en daarmee langs braderieën en evenementen gaan met koffie, thee, broodjes en noem maar op. Na even zoeken vond hij uiteindelijk de perfecte wagen aangeboden door Ronny van Hagen.


Nieuw: Happy Trending

NPO 3
21:40 uur

In het nieuwe programma Happy Trending onderzoeken Défano Holwijn en Emma Wortelboer of trends de moeite waard zijn. Dat doen ze door de proef op de som te nemen en de trends uit te proberen. Waarom is astrologie ineens zo populair? Doen veel mannen mee met de No Fap beweging en masturberen ze niet meer? En hoezo heeft iedereen oogverblindende witte tanden, een vintage horloge of plateauzolen?


Terug: Man en kunst

NPO 2
22:10 uur

Tijdens de Nationale Museumweek is Man en kunst terug op NPO 2. In dit programma praat Lucas De Man ons bij over de meest bijzondere kunstwerken uit de vaste collectie van Nederlandse musea. Deze week staat het werk van vrouwen centraal. In de eerste aflevering staat Thérèse Schwartze centraal. Ze portretteerde royalty en de fine fleur van de negentiende eeuwse adel.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Puberruil, Manchester City - Atlético Madrid en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV