Kwartfinale Villarreal - Bayern München live op tv (Champions League)

Kwartfinale Villarreal - Bayern München live op tv (Champions League)
Spanje tegen Duitsland, wie trekt aan langste eind?

Sport :

Naast de kwartfinale tussen de recordhouder en de titelverdediger is er ook een kwartfinale tussen Villarreal en Bayern München. Beide ploegen willen dolgraag naar de halve finale, maar er kan er maar eentje de beste zijn. De heenwedstrijd is op woensdag 6 april om 21.00 uur te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Bekijk hier op welk kanaal je Ziggo Sport (Select) kunt bekijken.

Villarreal
De Spanjaarden wonnen in de achtste finales verrassend van Juventus. De Oude Dame kwam in Spanje niet verder dan 1-1 en verloor in eigen huis troosteloos van de gelen met 0-3, met goals van Moreno, Torres en "onze eigen" Danjuma.

Samenvatting en hoogtepunten Villarreal - Bayern München

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Bayern
De mannen uit Beieren kwamen in hun eerste achtste finale tegen Red Bull (of FC) Salzburg niet verder dan 1-1, maar maakte dat in eigen huis volledig goed door uit te halen. Lewandowski maakte er drie en uiteindelijk maakte de Duitsers er zeven: 7-1.

De kwartfinale Villarreal - Bayern München is op woensdag 6 april om 21.00 uur te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De samenvatting volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV