Vanavond op tv: Oh, wat een jaar!, Harry de Winter in laatste Wintertijd

Vanavond op tv: Oh, wat een jaar!, Harry de Winter in laatste Wintertijd
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 9 april

Kijktip :

De zaterdagavond staat in het teken van terugkeren en laatste keren. Zo zien we de laatste Wintertijd met Harry de Winter en ook de laatste schaatswedstrijd van het jaar en keren bij RTL 4 populaire programma's Oh, wat een jaar! en Make up your Mind terug. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 9 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Oh, wat een jaar!

RTL 4
20:00 uur

Vanaf vanavond is het amusementsprogramma Oh, wat een jaar! terug op RTL 4 met een nieuw seizoen. Elke zaterdag gaan presentatrice Chantal Janzen en teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai terug naar een bepaald jaar


Western: The Hateful Eight

Veronica
20:00 uur

In The Hateful Eight is premiejager John Ruth met een voortvluchtige op weg naar een dorpje dat luistert naar de naam Red Rock om haar voor het gerecht te slepen. Onderweg komen ze twee mannen tegen, ex-majoor en berucht premiejager Marquis Warren en Chris Mannix, een zuiderling die beweert de nieuwe sheriff van het dorp te zijn. Vanwege een hevige sneeuwstorm worden ze gedwongen te schuilen in Minnie's Haberdashery, een tussenstop die zich bevindt op een bergpas.


WK shorttrack: finales 1.500 meter en 500 meter

NPO 3
20:12 uur

Live verslag van het WK shorttrack in Montreal, dag 2. Op vrijdag 8 tot en met zondag 10 april wordt het lange Olympische schaatsseizoen afgesloten met het WK shorttrack in het Canadese Montreal.

Programma WK Shorttrack, dag 2

  • 1.500m (m,v): halve finales en finales
  • 500m (m,v): kwartfinales, halve finales en finale
  • 3.000m relay (v): halve finales
  • 5.000m relay (m): halve finales


Start: Line of Duty seizoen 5

Canvas
20:43 uur

Vanaf vanavond is het vijfde seizoen van de veelgeprezen Britse politieserie Line of Duty te zien op Canvas, met elke week vanaf 20.45 uur een dubbele aflevering. In de serie lopen we mee met agenten van de anticorruptie-eenheid.


Ik vertrek: Dominicaanse Republiek

NPO 1
21:29 uur

Meestal blijven de vertrekkende Nederlanders in Ik vertrek in Europa, maar dat is vanavond wel anders. De Utrechtse Estée (28) en Taïf (34) zijn namelijk verliefd geworden op de Dominicaanse Republiek.


Start: Make Up Your Mind

RTL 4
21:34 uur

Vorig jaar was de eenmalige aflevering van Make Up Your Mind een groot succes en dus is vanaf vanavond een heus seizoen te zien. BN'ers waarvan niemand het ooit verwacht laten zich omtoveren tot dragqueens en aan teamcaptains Nikkie de Jager en Fred van Leer - en de kijkers thuis - de taak om te raden wie er verborgen zit achter de make-up.


Wintertijd: Harry de Winter

NPO 2
22:17 uur

In de allerlaatste aflevering van het muziekprogramma Wintertijd is het de beurt aan de presentator zelf. Harry de Winter vertelt over de soundtrack van zijn leven: welke muziek was op bepaalde momenten belangrijk en waarom? Voor deze slotaflevering van Wintertijd, dat definitief stopt omdat Harry de Winter lijdt aan asbestkanker, is Jeroen Pauw gestrikt.


Western: Unforgiven

Veronica
23:30 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")

In Unforgiven neemt voormalig premiejager William Munny met tegenzin nog een laatste klus aan, met de hulp van zijn oude partner Ned Logan en een jonge man de 'Schofield Kid'. Ze worden geconfronteerd met de wrede sheriff Little Bill Daggett en de dodelijk huurling Engelse Bob. Munny valt al snel terug in de koelbloedige moordenaar die hij ooit was.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV