PSV - RKC Waalwijk live op tv (Eredivisie)

PSV - RKC Waalwijk live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de 29ste speelronde

Sport :

Op zondag 10 april spelen PSV en RKC in de negenentwintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - RKC Waalwijk

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
In de vorige speelronde wisten de Eindhovenaren een puntje te pakken in Enschede, maar daarmee zijn ze de aansluiting op de koppositie wel kwijt. Winnen moet dus dit weekend om niet definitief de aansluiting te verliezen.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.18 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - RKC Waalwijk is zondag 10 april om 14.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV