Dinsdag in Khalid & Sophie: Roos Moggré en Nicolaas Veul over schietpartij in New York

Dinsdag in Khalid & Sophie: Roos Moggré en Nicolaas Veul over schietpartij in New York
Dit zijn de gasten van dinsdag 12 april

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn terug met het tweede seizoen van hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van dinsdag 12 april. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

Lees verder onder de video's.

De gasten in Khalid & Sophie dinsdag 12 april

  • Vandaag flitsen we met presentator Roos Moggré en documentairemaker Nicolaas Veul, het duo van dienst, door het nieuws heen. De afschuwelijke schietpartij in Brooklyn blijft niet onbesproken.

  • Vandaag vertrok lijstrekker Lilianne Ploumen als politiek leider van de PvdA. Voormalig spindoctor van de PvdA Julia Wouters en politiek verslaggever van De Volkskrant Frank Hendrickx schuiven bij ons aan.

  • Jaimie Vaes vertelde vorige week hier aan tafel voor het eerst over haar gewelddadige relatie met rapper Lil Kleine. Dit maakte veel los en we kregen veel reacties. Aan tafel spreken we twee vrouwen en een man die ook thuis zijn mishandeld.

  • Komende zomer wordt Paul McCartney tachtig. Dat vieren we met musici Dominic Seldis, Yorick van Norden en een strijkkwartet. Zij sluiten de avond af met ‘Yesterday’.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Khalid & Sophie: Roos Moggré en Nicolaas Veul over schietpartij in New York of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV