Vanavond op tv: nieuwe seizoenen van BN'ers in het ziekenhuis en Tussen kunst en kitsch

Vanavond op tv: nieuwe seizoenen van BN'ers in het ziekenhuis en Tussen kunst en kitsch
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 20 april

Kijktip :

Vanavond gaan nieuwe seizoenen van start van respectievelijk BN'ers in het ziekenhuis (SBS6) en Tussen kunst en kitsch (NPO 1). Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 20 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Next Gen - voetbalmakelaars

NPO 3
20:25 uur

In het nieuwe programma Next Gen: voetbalmakelaars volgt Jeroen Holtrop jonge zaakwaarnemers die er alles aan doen om te slagen in de voetballerij. Als ze hun droom verwezenlijken wacht ze mogelijk miljoenen euro's. Er wordt zeer veel geld verdiend in de voetbalwereld. Zo betaalde Ajax, de grootste club van Nederland, in 2020 nog 33 miljoen euro - alleen aan zaakwaarnemers en tussenpersonen.


Terug: BN'ers in het ziekenhuis

SBS 6
20:30 uur

Vanavond begint een nieuw seizoen van BN'ers in het ziekenhuis, waarin drie bekende Nederlanders en een bekende Vlaming stage lopen in het ziekenhuis. Daar zien ze wat het werken in het ziekenhuis betekent en hoe zwaar dat kan zijn. Rachel Hazes is één van de BN'ers die meedoet aan dit seizoen. Zij krijgt op de eerste dag de schrik van haar leven als ze hoort dat ze stage gaat lopen op de afdeling oncologie. Caroline van der Plas twijfelt op haar allereerste stagedag geen seconde als ze geconfronteerd wordt met een hevig bloedende wond.


Misdaadfilm: The Mule

Veronica
20:30 uur

Veronica zendt vanavond de oerdegelijke misdaadfilm The Mule uit, geregisseerd door Clint Eastwood - die ook de hoofdrol speelt. Veteraan Earl Stone is bijna negentig en heeft dringend geld nodig. De vriend van zijn kleindochter biedt hem aan om als drugskoerier te werken voor het Mexicaanse drugskartel. Ondanks zijn onopvallende verschijning zitten de autoriteiten hem al snel op de hielen.


Terug: Tussen kunst en kitsch

NPO 1
20:35 uur

Tussen kunst en kitsch is terug met een nieuw seizoen op NPO 1. Vanuit Museum Kranenburgh Bergen taxeert expert Pieter Jorissen prototypes plexiglas, gemaakt door kunstenaar Ad Dekkers. Deze prototypes lagen nog bij een graficus nadat Dekkers overleed. Ook taxeert Expert Bas Hesselink een diorama. Dit kunstwerk komt uit de achttiende eeuw en is gemaakt door Jan Kopper. Verder taxeert expert Rob Driessen een beeld van een kamelendrijver, gemaakt door kunstenaar Josuë Dupon.


Docu: Lady Gaga - Glory

NET 5
22:30 uur

In 2009 brak Lady Gaga wereldwijd door met haar album The Fame en hits als 'Just Dance', 'Poker Face' en 'Bad Romance'. Maar hoe wist ze het zo ver te schoppen in de keiharde muziekwereld? Dat zien we in de documentaire Lady Gaga: Glory. De film toont ons de meest uiteenlopende archiefbeelden en interviews, die een compleet beeld van deze veelzijdige artiest schetsen. Daarbij komen ook haar ongewone modestijl, waanzinnige video's en spectaculaire optredens aan bod.


Docu: Ik ben een bastaard

NPO 2
22:35 uur

De Vlaamse schrijver en theatermaker Rashif El Kaoui noemt zichzelf een bastaard, een halfbloed, een vuilnisbakkenras. Hij woont zijn hele leven in het Vlaanderen van zijn moeder en zijn Marokkaanse vader is al lang uit beeld. In de roadmovie Ik ben een bastaard zoekt Rashif antwoorden die zijn worstelingen met zijn bi-culturele identiteit kunnen verzachten.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe seizoenen van BN'ers in het ziekenhuis en Tussen kunst en kitsch of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV