Woensdag in Jinek: Musicalster Pia Douwes over het verliezen van haar zangstem

Woensdag in Jinek: Musicalster Pia Douwes over het verliezen van haar zangstem
Dit zijn de gasten van woensdag 20 april

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van woensdag 20 april.

De gasten van Jinek op woensdag 20 april

  • Precies drie maanden geleden barstte The Voice-schandaal los toen de misstanden aan de kaak werden gesteld in een aflevering van BOOS. Vorige week schreef strafrechtadvocaat Sébas Diekstra een brief aan de regeringscommissaris van seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld, Mariette Hamer, dat er 'onafhankelijk' en 'onpartijdig' onderzoek moet komen. Hierover schuift hij vanavond bij ons aan.

  • Voor musicalster Pia Douwes werd een nachtmerrie werkelijkheid toen ze een paar jaar geleden haar zangstem verloor. Vanavond vertelt ze over die lastige periode maar ook over de hoop die gloort! Want dit jaar staat ze eindelijk weer op het toneel, in de nieuwe musical 'The Prom'

  • Al sinds 2006 brengt RTL's Amerika-correspondent Erik Mouthaan ons dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit de Verenigde Staten en New York in het bijzonder. Hij schreef er een boek over en is even in Nederland om daarover te komen praten.

  • Met het mooie weer komen ook de vliegende beestjes tevoorschijn. Deze week werd de 'Monsterwesp' alweer gespot op verschillende plekken in ons land. Doet deze killerwesp zijn naam eer aan en hoe eng is hij nu echt? Daarover bioloog van Naturalis, Mátyás Bittenbinder.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: Musicalster Pia Douwes over het verliezen van haar zangstem of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV