Nieuw seizoen Het echte leven in de dierentuin begint zaterdag op NPO 1

Nieuw seizoen Het echte leven in de dierentuin begint zaterdag op NPO 1
Achter de schermen bij Ouwehands Dierenpark

Kijktip :

Zaterdag (23 april) gaat het nieuwe seizoen van Het echte leven in de dierentuin van start op NPO 1. De documentaireserie verhuist naar een nieuw tijdstip: in plaats van rond 20.30 uur is deze reeks elke zaterdag rond 19.05 uur te zien op televisie.

Het echte leven in de dierentuin gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ouwehands
In dit vierde seizoen van Het echte leven in de dierentuin keren we terug naar onze 'oude bekenden' van Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Natuurlijk zien we de reuzenpanda’s Wu Wen, Xing Ya en hun zoontje Fan Xing ook weer. We maken echter ook kennis met nieuwe dieren. Zo arriveert er een bonobofamilie uit een dierentuin in Duitsland.

Kalf gedood
Hoe leidt moeder Eja haar familie veilig deze nieuwe wereld in? Afrikaanse olifant Duna heeft drie jaar geleden haar eigen kalf gedood. Nu gaat ze opnieuw bevallen. Kan ze eindelijk bewijzen dat er toch een goede moeder in haar schuilt? En we leren een heel bijzonder dier kennen dat alleen in het holst van de nacht zijn schuilplaats tussen de bladeren verlaat: de gevlekte koeskoes.

Het nieuwe seizoen van Het echte leven in de dierentuin is vanaf zaterdag 23 april wekelijks rond 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het echte leven in de dierentuin terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Het echte leven in de dierentuin begint zaterdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV