Recensie: Costa!! is voor de doelgroep gezellig maar mist grote fissa

Recensie: Costa!! is voor de doelgroep gezellig maar mist grote fissa
Met Katja Schuurman en Abbey Hoes

Film :

Vanaf 28 april is de film Costa!! te zien in de Nederlandse bioscopen. Na donkere periodes van lockdowns is het de hoogste tijd dat romcom Costa!! ons weer uit het stof trekt. In deze film staat de ooit zo beroemde club bijna op instorten. Lees hier de filmrecensie van Costa!!.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Twintig jaar later
Het verhaal gaat over Anna. Ze reist met haar beste vriendin Bibi naar het Spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien, waar haar moeder Frida vroeger als propper werkte. Eenmaal in Spanje blijkt de club helaas al lang niet meer the place to be, maar een vervallen karaokebar. Samen met haar nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om de Battle of the Bars te winnen en van de Costa weer de vetste club van de strip te maken.

Met acteur Soy Kroon (Raul) en Abby Hoes (Anna) in de film 'Costa!!'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 50% | IMDb ★ 5,4

De zonnige nieuwe romcom Costa!! is geen vervolg op de enorme hit uit 2001, maar het verhaal speelt zich wel twintig jaar later af op dezelfde locatie - met alleen Katja Schuurman die terugkeert. Vooral de doelgroep (jonge tieners) halen echt wel een paar leuke momenten uit deze nieuwe film met een leuke cast. Naast de nog steeds beeldschone Katja Schuurman zijn ook romcom-prinses Abbey Hoes en toptalent Soy Kroon (waanzinnig in The Passion 2022) van de partij. Het verhaal is dun, de dialogen vaak ook en de komedie niet altijd raak. En voor schurk Mehdi Chafi (ook bekend als rapper Sjaak) is jammer genoeg weinig tijd, met een afgeraffelde finale als eindresultaat. Maar de cast heeft zichtbaar genoten van zon, zee en de liefde. Twee sterren.

Cast
Naast Katja Schuurman en Abbey Hoes zijn onder anderen Roeland Fernhout, Soy Kroon, Oscar Aerts, Tina de Bruin en Stephanie van Eer te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jon Karthaus (Bon Bini Holland 2).

Vanaf 28 april 2022 is de film Costa!! te zien in de bioscoop. Genre: comedy, drama. Tijdsduur: 101 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Costa!! is voor de doelgroep gezellig maar mist grote fissa of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV