Zondag 24 april in Reizen Waes - wereldsteden: Los Angeles

Zondag 24 april in Reizen Waes - wereldsteden: Los Angeles
Tom Waes bezoekt tweede stad van Amerika

Kijktip :

In de vierde aflevering van dit seizoen van Reizen Waes, waarin presentator Tom Waes grote wereldsteden bezoekt, reizen we af naar Los Angeles - kortweg L.A. en de op één na grootste stad van de Verenigde Staten.

Dromers
Los Angeles is bovendien dé Amerikaanse trekpleister voor dromers van de meest uiteenlopende soorten. Een stad waar alles kan en alles mogelijk moet zijn. In wijken als Hollywood, Beverly Hills, Venice Beach of Downtown L.A. kan je de meest waanzinnige figuren ontmoeten en avonturen beleven.

Keerzijde
Maar de American Dream heeft ook zijn keerzijde. Dat ontdekt Tom in armere wijken als Compton, waar je geen witte toerist zal tegenkomen. En even buiten de stad, in de Californische heuvels, ontmoet hij ook nog eens heel wat mensen die het stadsleven nét ontvlucht zijn en een heel ander leven leiden, ver weg van de drukte van L.A.

Reizen Waes: wereldsteden is elke zondag rond 20.10 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV