Vanavond op tv: Het echte leven in de dierentuin, Mart Hoogkamer in Ahoy en meer

Vanavond op tv: Het echte leven in de dierentuin, Mart Hoogkamer in Ahoy en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 23 april

Kijktip :

Vanavond kun je kijken naar de terugkeer van een populair programma: Het echte leven in de dierentuin. Opnieuw gaan we naar Rhenen. Verder vanavond: een optreden en documentaire over rising star Mart Hoogkamer en de start van het tweede seizoen van Baptiste. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 23 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Het echte leven in de dierentuin

NPO 1
19:05 uur

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Het echte leven in de dierentuin van start op NPO 1. In dit vierde seizoen van Het echte leven in de dierentuin keren we terug naar onze 'oude bekenden' van Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Natuurlijk zien we de reuzenpanda’s Wu Wen, Xing Ya en hun zoontje Fan Xing ook weer. We maken echter ook kennis met nieuwe dieren. Zo arriveert er een bonobofamilie uit een dierentuin in Duitsland.


Horrorfilm: Sleepy Hollow

Spike
20:31 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")

In de film Sleepy Hollow krijgt agent Ichabod Crane (Johnny Depp) de opdracht het mysterie achter de moorden in het dorpje Sleepy Hollow te ontrafelen. Dit blijkt een moeilijkere opgave dan gedacht. Met behulp van gezond verstand, maar ook magie en naïviteit, weet Crane de moordenaar op te sporen. Tijdens zijn zoektocht wordt hij bijgestaan door de dochter van zijn gastheer en de zoon van één van de slachtoffers.


Ik vertrek: statig pand in Frankrijk

NPO 1
21:29 uur

In een nieuwe aflevering van Ik vertrek maken we kennis met Erik (50), vestigingsmanager van een wellnesscomplex, en zijn 48-jarige vrouw Brigitte, die een statig pand in Frankrijk op de kop hebben getikt. Erik en Brigitte zijn dol op het Franse leven en bij het zien van een prachtig pand uit 1900 in Chancelade met een enorme lap grond sloegen ze toe.


Sterren in concert: Mart Hoogkamer in Ahoy

NPO 3
22:06 uur

2021 was het jaar van de grote doorbraak van Mart Hoogkamer. Als gevolg van zijn enorme populariteit mocht hij op 9 april 2022 optreden in Rotterdam Ahoy. Op NPO 3 zie je een registratie van dit concert. Hoogkamer gaf met zijn band een avondvullend concert in Rotterdam. Hij zong daarbij repertoire van de laatste jaren, maar ook nieuwe nummers. Bovendien zijn er gastoptredens te zien van rapper Donnie, Emma Heesters en Bizzey.


Start: Baptiste seizoen 2

NPO 2
22:54 uur

Vanavond gaat het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Baptiste van start op NPO 2. Het zesdelige seizoen is in drie delen van speelfilmlengte te zien bij de publieke omroep. Julien Baptiste krijgt opnieuw te maken met enkele ingewikkelde zaken.


Docu: Van vader op zoon

NPO 3
23:07 uur

Na de registratie van zijn concert in Rotterdam Ahoy is de documentaire Van vader op zoon over zanger Mart Hoogkamer te zien op NPO 3. In deze docu volgen we Hoogkamer bij het najagen van zijn droom. Al op jonge leeftijd heeft de Leidse volkszanger Mart Hoogkamer maar één droom: net zo groot worden als André Hazes, dé vertolkt van het Nederlandse levenslied en zijn grote idool.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Het echte leven in de dierentuin, Mart Hoogkamer in Ahoy en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV