Deze nieuwe topfilms stream je deze week op Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video

Deze nieuwe topfilms stream je deze week op Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video
Met Senior Year, Pig en meer

Kijktip :

Gids.tv heeft vijf topfilms uitgekozen die deze week te streamen zijn op verschillende streamingdiensten. Met onder meer het ontroerende Pig van Nicolas Cage en de komedie Senior Year met Rebel Wilson.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Rookie (2021)

Nu beschikbaar op Netflix

Bron: Netflix

Rookie gaat over Nicky (Matteo Simoni), een ambitieuze en zelfverzekerde motorrijder. Elke race zet hij zijn leven op het spel, niet voor geld maar voor de kick, het respect en de roem. De snelheidsduivel laat zich niet weerhouden door het feit dat zijn oudere broer omkwam bij een motorongeluk. Dit Vlaamse drama is het regiedebuut van voormalig cameraman Lieven Van Baelen. Lees hier waar je de film Rookie kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Rookie

Sneakerella (2022)

Vanaf 13 mei op Disney+

Bron: Disney+

We leren El kennen, een aspirant-sneakerontwerper die in Queens woont. Zijn moeder is overleden en El werkt in de schoenenwinkel die vroeger van haar was. Zijn vader en twee stiefbroers zijn erg gemeen tegen El, waardoor hij zijn ambities verbergt voor hen. Het leven van El verandert wanneer hij Kira King ontmoet. Een nieuwe muzikale komediefilm en een frisse versie van het sprookje van Assepoester. Lees hier waar je de film Sneakerella kunt kijken.

Pokémon Detective Pikachu (2019)

Nu beschikbaar op HBO Max

Bron: Warner Bros. Pictures

De vader van Tim Goodman is al jaren vermist. Hij besluit op avontuur te gaan om onderzoek te doen naar zijn verdwijning. Daarbij wordt hij vergezeld door een pratende Pikachu met uitmuntende speurvaardigheden. Uiteindelijk stuiten de twee op een groot complot dat dreigt Pokémon en mensen met elkaar te laten botsen. Een fijne familiefilm met de wereldberoemde gele held Pikachu in de hoofdrol. Lees hier waar je de film Pokémon Detective Pikachu kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Pokémon Detective Pikachu

Senior Year (2022)

Vanaf 13 mei op Netflix

Bron: Netflix

De 37-jarige Ruby ontwaakt na twintig jaar uit een coma en keert terug naar de middelbare school, waar ze ooit een populaire cheerleader was. Een heerlijke komedie met Rebel Wilson op haar best én een bijrol voor Alicia Silverstone, die we nog kennen van onder meer Clueless. Lees hier waar je de film Senior Year kunt kijken.

Pig (2021)

Vanaf 13 mei op Amazon Prime Video

Bron: Neon

Het was vorig jaar de grote verrassing in de bioscopen: niemand minder dan Nicolas Cage vertolkt op voortreffelijke wijze de truffel-zoekende Rob. Het verhaal is ontroerend en weet je bij het kijken te imponeren. En dat heeft Cage lange tijd niet laten zien. Een dikke aanrader. Lees hier waar je de film Pig kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Pig

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze nieuwe topfilms stream je deze week op Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV