Vanavond op tv: nieuwe serie Ten minste houdbaar tot, start Ik woke van jou

Vanavond op tv: nieuwe serie Ten minste houdbaar tot, start Ik woke van jou
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 2 juni

Kijktip :

Vanaf vanavond is de nieuwe comedy-dramaserie Ten minste houdbaar tot te zien op NPO 1. Verder onder meer het nieuwe programma Ik woke van jou. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 2 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Horrorfilm: It - Chapter One

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de horrorfilm It: Chapter One te zien. Nadat een aantal kinderen vermist raken in de zomer van 1989, ontdekt een groep onpopulaire tieners dat een monster vermomd als clown het gemunt heeft op de kinderen uit het kleine plaatsje Derry. De boosaardige clown noemt zich Pennywise en kan zich veranderen in hetgeen wat je het meest vreest. Elke 27 jaar keert hij terug om het stadje te terroriseren, maar daar wil de club nu een einde aan maken.

Nieuw: Louisa & Rowan - op z'n Gooisch

TLC
20:30 uur

Louisa en Rowan, die samen het bekendste transgenderstel van Nederland vormen, worden in het nieuwe TLC-programma Louisa & Rowan: op z'n Gooisch gevolgd bij hun verhuizing van het gezellige zuiden naar de chiqueste landstreek van Nederland, het Gooi. Is het daar alleen maar kouwe kak of valt er toch wat gezelligheud te bespeuren? Heeft Louisa wel de juiste Gooische jurkjes in haar kast hangen?

Start: Ten minste houdbaar tot

NPO 1
20:35 uur

Vanavond gaat de nieuwe komische dramaserie Ten minste houdbaar tot van start op NPO 1, met hoofdrollen voor Ricky Koole en Ruben van der Meer. We maken kennis met Anna, die haar carrière in de koelkast heeft gezet om volledig in dienst te staan van haar gezin en de baan van haar man Paul. Nu de kinderen op het punt staan van uitvliegen, zijn Anna en Paul klaar voor de zeven vette jaren. Maar als haar lichaam plotseling dwingende tekenen van de overgang vertoont, ziet de toekomst er ineens een stuk minder rooskleurig uit.

Nieuw: Ik woke van jou

NPO 3
20:55 uur

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Ik woke van jou vier donderdagen te zien op NPO 3. In deze serie duikt documentairemaakster Sahar Meradji (Verdoofd, Seksengelen) in de wereld van 'woke' - van anti-Zwarte Piet-demonstraties tot klimaatacties. In haar zoektocht volgt zij onder anderen Bluma die de wereld racistisch en seksistisch vindt en zeker vijf keer per week naar demonstraties gaat. Amber wil als lid van actiegroep Extinction Rebellion Nederland wakker schudden voor de klimaatcrisis.

Terug: The Great British Bake Off

NPO 1
21:05 uur

Vanaf vanavond is het nieuwste, twaalfde seizoen van The Great British Bake Off te zien op NPO 1. Het seizoen werd in het najaar van 2021 uitgezonden op de Engelse televisie. Bij hun eerste kans om indruk te maken op de jury moeten de bakkers twaalf perfecte mini-cakerollen maken. Voor de technische opdracht, een echte klassieker voor bij de thee, maken ze moutbrood met zelfgemaakte boter. Tot slot het spektakelstuk: een indrukwekkende illusietaart die lijkt te zweven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV