MXGP Valkenswaard 2018 live te zien bij de NOS

MXGP Valkenswaard 2018 live te zien bij de NOS
Motorcross-evenement in Nederland

Sport

De beste motorcrossers ter wereld komen op zondag 18 maart in actie tijdens de MXGP van Europa in het Nederlandse Valkenswaard. De NOS doet live verslag van beide manches, grotendeels op televisie en volledig online.

Op het Eurocircuit Valkenswaard wordt de tweede MXGP-wedstrijd van het seizoen gereden. Jeffrey Herlings begon het seizoen met een spectaculaire overwinning in de GP van Argentiniƫ. In Nederland staat de GP van Europa op het programma.

De Nederlandse motorcrosser Jeffrey Herlings werd vorig jaar, in zijn debuutseizoen in de MXGP, tweede in het wereldkampioenschap. Vanwege een gebroken hand had hij aan het begin van het seizoen problemen, maar won later in het jaar nog zes races.

De twee manches in Valkenswaard zijn vanaf 14.15 en 17.10 uur volledig live te zien op NOS.nl. Op televisie wordt grotendeels live verslag gedaan in NOS Studio Sport op NPO 1.

De MXGP van Europa in Valkenswaard is zondag 18 maart om 14.15 (eerste manche) en 17.10 (tweede manche) uur te zien via de livestream op NOS.nl en grotendeels op NPO 1.

Bekijk ook de beelden van de ontknoping van het eerste GP-weekend.

Tags: sport, wedstrijd, jeffrey herlings, nederland, live, nos, televisie, overwinning, racen, wereldkampioenschap, motorcross, npo, studio sport, valkenswaard, livestream, online, mxgp, gp van europa, npo 1

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »