Melissa McCarthy speelt frauderende schrijfster in Can You Ever Forgive Me?

Melissa McCarthy speelt frauderende schrijfster in Can You Ever Forgive Me?
Film over biograaf Lee Israel in oktober te zien

Nieuws

Melissa McCarthy speelt de hoofdrol in de nieuwe film Can You Ever Forgive Me?. Voor deze film kruipt McCarthy in de huid van real-life biografe Lee Israel, die maar moeilijk rond kan komen.

De film speelt zich af in de late jaren '80. Lee Israel krijgt haar werk niet meer verkocht aan uitgeverijen en loopt achter met huur betalen. Kortom, niets in haar leven lijkt goed te lopen. Plots stuit Israel op een authentieke brief van de comedian Fanny Brice, waar ze in een pandjeshuis veel geld voor krijgt. Dat brengt Israel op een idee. Ze gaat brieven vervalsen en zegt tegen iedereen dat het brieven zijn die echt geschreven zijn door gerespecteerde acteurs en schrijvers. De brieven leveren haar bergen met geld op, totdat de kopers er achter komen dat alle brieven nep zijn.

De film gaat in Amerika op 19 oktober in première. Wanneer de film in de Nederlandse bioscopen is te zien, is nog niet bekend. Meer nieuws over Can You Ever Forgive Me?, zoals trailers en releasedata, lees je op Gids.tv.

Tags: amerika, israël, film, huid, brieven, bergen, trailer, jaren 80, première, schrijvers, comedian, vervalsen, geld, nieuws, brief, melissa mccarthy, huur, life, verkocht

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »