Terug op tv: comedyserie Jeuk

Terug op tv: comedyserie Jeuk
Ster Thomas Acda kijkt serie niet eens

Kijktip :

Het vijfde seizoen van Jeuk (BNNVARA) begint zondagavond op NPO3. Ster Thomas Acda, die een fictieve versie van zichzelf speelt, kijkt de serie zelf niet eens. "Ik kan niet zo goed naar mezelf kijken."

Dat zegt hij in De Telegraaf. De serie, waarin BN'ers vaak te gast zijn en fictieve versies van zichzelf spelen, heeft een grote schare fans opgebouwd. Acda: "Het is bijna religieus. Anderen vinden het verschrikkelijk of snappen het niet. Er zijn fans bij die hele sketches kunnen opnoemen, net als bij Van Kooten en De Bie, wat voor mij extra lastig is als ik de uitzending niet heb gezien."

Naast Acda spelen Peter Heerschop, Jelka van Houten en Rosa Reuten de hoofdrollen. Aflevering één volgt Heerschop die een Best Man zoekt voor zijn onderwaterbruiloft in Thailand. Thomas en Diederik Ebbinge, nu vooral bekend als directeur Anton uit De Luizenmoeder, strijden om de titel. "De aflevering over duiken is een van de leukste dingen van dit seizoen. We hebben zó gelachen tijdens de opnames."

Peter Heerschop in Jeuk.

Natuurlijk zijn er ook dit seizoen weer BN'ers die gastrollen spelen. Zo komen onder meer Géza Weiz, Simon Keizer, Hanneke Groenteman, Peter Pannekoek, Tooske en Bastiaan Ragas en Ben Cramer voorbij.

Jeuk is vanaf 18 maart elke zondag om 22.30 uur te zien op NPO3.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terug op tv: comedyserie Jeuk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV