Op welke zender zijn de vrije trainingen van de Formule 1 op tv?

Op welke zender zijn de vrije trainingen van de Formule 1 op tv?
De liefhebber kan alles live zien

Sport :

Sportzender Ziggo Sport doet uitgebreid verslag van de Formule 1 op tv. De gratis zender voor Ziggo-abonnees op kanaal 14 zendt alle kwalificaties en races live uit. De vrije traingen zijn alleen te zien voor de abonnees van betaalzender Ziggo Sport Totaal.

Op iedere vrijdag voor de race zijn twee vrije trainingen, op zondag wordt voor de kwalificatie de derde vrije training verreden. Commentator Rick Winkelman doet op Ziggo Sport Select live verslag van de drie vrije trainingen op tv.

Bekijk ook hoe laat de kwalificaties in de Formule 1 beginnen en hoe laat de races in de Formule 1 op tv te zien zijn.

In de trainingen krijgen de coureurs en teams de kans om de auto en het circuit beter te leren kennen en zich voor te bereiden op de kwalificatie en de race.

Wie alle actie van Max Verstappen, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo en alle andere Formule 1-coureurs live wil zien, kan terecht op Ziggo Sport Select.

Lees en bekijk alle artikelen en video's over de Formule 1 op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op welke zender zijn de vrije trainingen van de Formule 1 op tv? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: sport, auto, live, formule 1, training, race, ziggo, sebastian vettel, commentator, max verstappen, kwalificatie, lewis hamilton, special, zender, circuit, vrije training, Daniel Ricciardo, ziggo sport


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV