Yvon Jaspers met Onze boerderij op tijdstip Boer zoekt Vrouw

Yvon Jaspers met Onze boerderij op tijdstip Boer zoekt Vrouw
Op zoek naar het echte boerenleven

Nieuws :

Het nieuwe programma Onze boerderij van Yvon Jaspers, zal op het prestigieuze tijdstip van zondagavond 20.25 uur worden uitgezonden op NPO 1. Het nieuwe boerenprogramma is dus op hetzelfde tijdstip te zien als Boer zoekt Vrouw.

"Bij Yvon Jaspers stroomt boerenbloed door haar aderen", meldt omroep KRO-NCRV. Haar opa en oma runden een melkveebedrijf en waar de meeste kinderen een hond of kat als huisdier hadden, liep Yvon met haar geitje door het dorp. Op 19-jarige leeftijd was haar allereerste tv-opname voor kinderprogramma Het Klokhuis op een boerderij voor het onderwerp mest. Stiekem droomt Yvon ervan haar hectische bestaan in het westen te verruilen voor een boerderijtje op het platteland met grond en dieren. Maar is dat leven wel zo romantisch als het voor veel mensen lijkt? Daarover gaat haar nieuwe vierdelige serie Onze boerderij.

Yvon Jaspers en boer Jan

In Onze boerderij duikt Yvon Jaspers het boerenleven in. "Inmiddels loop ik veertien jaar rond op boerderijen en praat dan vooral over de liefde. Voor Onze boerderij ga ik opnieuw langs bij oud-Boer zoekt Vrouw-deelnemers en bij andere boeren om te ervaren hoe het nou echt is om in deze turbulente tijd een agrarisch bedrijf te runnen."

"Wat zijn de dilemma’s van de moderne boer? Welke risico’s neem je als boer en wanneer doe je het goed? Leven zij hun droom of lijkt het soms meer op een nachtmerrie? Ik ben benieuwd of ik na deze serie nog steeds zo verlang naar een leven op de boerderij." Jaspers wil met het programma een realistisch beeld van boeren laten zien.

Onze boerderij is vanaf zondag 20 mei wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1.

Lees ook wanneer het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw wordt afgetrapt met de kick-off.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Yvon Jaspers met Onze boerderij op tijdstip Boer zoekt Vrouw of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV