The Handmaid's Tale seizoen 2 vanaf 26 april op Videoland

The Handmaid's Tale seizoen 2 vanaf 26 april op Videoland
Hitserie dag na release VS al in Nederland

Nieuws :

The Handmaid's Tale seizoen 2 komt één dag na de release in de Verenigde Staten al naar Nederland. De eerste twee afleveringen van de dystopische dramaserie staan op 26 april op Videoland.

Dat maakte de streamingdienst donderdag bekend. Daarna komt er wekelijks op donderdag, één dag na uitzending in de VS, een nieuwe aflevering beschikbaar. The Handmaid's Tale seizoen 2 bestaat uit 13 afleveringen.

The Handmaid's Tale won meerdere Emmy-awards en speelt zich af in Gilead, een totalitaire versie van de Verenigde Staten met enkele grote machthebbers die vrouwen dwingen om zwanger te raken. Na de verspreiding van verschillende ziekten zijn veel vrouwen onvruchtbaar geworden. Verkrachting, mishandeling, onderdrukking; de vrouwen die nog wel vruchtbaar zijn in deze nieuwe wereld, zijn een soort slaven.

:article:img

Elisabeth Moss (Mad Men) is de ster van de show als Offred, een vrouw die eerst een normaal leven had en nog June Osborne heette. Nu heeft ze een meester en probeert ze in verzet te komen. Ook zijn er rollen voor Ann Dowd (The Leftovers) en Alexis Bledel (Gilmore Girls)

Kijk The Handmaid's Tale seizoen 2 vanaf 26 april op Videoland via deze link.

Lees ook waarom seizoen 2 "nog duisterder" wordt.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV