Thomas Acda in nieuw seizoen Volle Zalen

Thomas Acda in nieuw seizoen Volle Zalen
Cornals Maas portretteert ook Romana Vrede en Arjan Ederveen

Nieuws :

Het theaterprogramma Volle Zalen (AVROTROS) volgt voor het aankomende seizoen zanger en acteur Thomas Acda, actrice Romana Vrede en theatermaker Arjan Ederveen. Welke drie namen presentator Cornald Maas nog meer gaat volgen, is nog even geheim.

Dat maakt AVROTROS bekend. De overige drie gasten worden binnenkort bekendgemaakt.

:[article:img](src:"m1mxlvfaalah-wd640.jpg" title:"Presentator Cornald Maas.")

Maas spreekt Acda over hoe het is om al vijfentwinitg jaar aan de top te staan. Eerst met Acda en De Munnik, later met zijn tv-optredens in Dit Was Het Nieuws en zijn rol in Jeuk, en nu als musicalster in Fiddler on the Roof. Hoe houdt hij deze 'topsport' vol?

Lees hier alles over het nieuwe seizoen van Jeuk.

Romana Vrede, actrice, tafeldame in DWDD én momenteel te zien in het toneelstuk De Oresteia van Het Nationale Theater, is een 'powervrouw' van Surinaamse afkomst. Vrede heeft een interessant verhaal: als jong volwassene sloot ze zich aan bij de Jehova’s Getuigen en werkte ze in een Rotterdamse nachtclub als paaldanseres. In haar aflevering van Volle Zalen praat ze over de grootste inspiratie uit haar leven: haar autistische zoon Charlie.

:[article:img](src:"7684-w560-r560-315-eb0b6ba.jpg" title:"Romana Vrede in DWDD.")

Arjan Ederveen, die dit jaar een rol speelt in The Passion, zit naar eigen zeggen in 'de puberteit van de ouderdom'. Hoe gaat hij om met het ouder worden? Cornald Maas schetst in deze aflevering een indringend portret van de man die in de jaren tachtig en negentig tv-historie schreef met programma’s als Theo en Thea, Kreatief met kurk en 30 minuten.

Volle Zalen is vanaf woensdag 9 mei om 20.45 uur te zien op NPO2.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV