Vanavond op tv: FC Zürich - PSV en FC Midtjylland - Feyenoord, uitreiking Gouden Televizier-Ring

Vanavond op tv: FC Zürich - PSV en FC Midtjylland - Feyenoord, uitreiking Gouden Televizier-Ring
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 6 oktober

Kijktip :

Vanavond spelen PSV en Feyenoord Europa League-wedstrijden tegen FC Zürich en FC Midtjylland. Verder onder meer de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring op NPO 1. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 6 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: FC Zürich - PSV (Europa League)

Veronica
18:40 uur

Voorbeschouwing en vanaf 18.45 uur live verslag van de wedstrijd FC Zürich - PSV in Groep A van de Europa League. De wedstrijd is live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. PSV heeft pas één wedstrijd gespeeld in de Europa League. In verband met het overlijden van Queen Elizabeth II werd het uitduel tegen Arsenal uitgesteld naar 20 oktober. Het eerste duel, tegen Bodø/Glimt, eindigde in 1-1.

Mr. Frank Visser doet uitspraak: Zeeuwse bomentwist

SBS 6
20:30 uur

In een nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak hebben mr. Visser en presentator Viktor Brand een afspraak in Axel in Zeeuws-Vlaanderen. In Zeeland ontmoeten ze Marie Jeanne en Christian, die zich groen en geel ergeren aan de bomen van buurman Vico. Die bomen verliezen zoveel blad, dat hun tuingenot flink minder wordt. De buurman vindt dat het allemaal wel meevalt met de bladeren. Sterker nog, hij wordt gek van zijn buren, die maar blijven zeuren.

Romantisch drama: Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Paramount Network
20:30 uur

Op Paramount Network is vanavond het prachtige romantische drama Eternal Sunshine of the Spotless Mind te zien, met hoofdrollen voor Jim Carrey en Kate Winslet. Joel ontdekt tot z'n verbazing dat z'n vriendin Clementine haar herinneringen aan hun stormachtige relatie heeft laten wissen. Uit wanhoop neemt hij contact op met de uitvinder van de procedure om Clementine uit zijn hoofd te laten verwijderen.

Live: Gouden Televizier-Ring Gala

NPO 1
20:35 uur

Vanavond is het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala live te zien op NPO 1. Het publiek mag bepalen wat volgens hen het beste programma van het afgelopen jaar is. Jan Smit en Rik van de Westelaken presenteren de show. De afgelopen weken kwam er veel kritiek op de Gouden Televizier-Ring. Dat had vooral te maken met de nominatie van realityserie De Bevers. Dit programma was te zien op RTL 5, maar trok weinig kijkers. Aangezien de Gouden Televizier-Ring een publieksprijs is was de kans klein dat De Bevers bij de drie genomineerden zou zitten, maar dankzij een uitgekiende campagne is dat tóch gelukt.

Live: FC Midtjylland - Feyenoord (Europa League)

Veronica
20:55 uur

Direct na de wedstrijd FC Zürich - PSV gaat het voetbalfeest op Veronica verder met FC Midtjylland - Feyenoord. De aftrap is om 21.00 uur en het duel is ook live te zien op ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. In Groep F van de Europa League is de spanning om te snijden, want na twee speelrondes hebben de vier teams allemaal drie punten verzameld.

Docu: Koning op de Dam

NPO 2
22:20 uur

Horecatycoon Won Yip runt als alleenheerser zijn succesvolle familiebedrijf. Alles wat Won aanraakt, lijkt in goud te veranderen. Maar achter het succes van zijn imperium en het nieuw aangeschafte penthouse dat hij voor de neus van Brad Pitt wegkaapte, schuilt meer. De documentaire Koning op de Dam schetst een portret van deze ondernemer. Is Won wel in staat te genieten van alle rijkdom? Hoeveel invloed heeft zijn duistere Chinese familieverleden op zijn leven als ondernemer?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV