Sport Vandaag | Barcelona, Bayern en Chelsea in de Champions League

Sport Vandaag | Barcelona, Bayern en Chelsea in de Champions League
Overzicht livesport vandaag

In de UEFA Champions League komen vanavond weer veel topteams in actie. Verder kun je vandaag kijken naar tennis, snooker, golf en honkbal. Bekijk hier het complete overzicht van alle livesport.

  • Voetbal: UEFA Champions League

Op Veronica is de groepswedstrijd FC Barcelona - Olympiakos live te zien vanaf 20:45 uur. Abonnees van Ziggo Sport Totaal kunnen dan kijken naar het schakelkanaal met de hoogtepunten van alle wedstrijden of kiezen voor een van de vijf livewedstrijden: Bayern München - Celtic (Ziggo Sport Voetbal), Chelsea - AS Roma (Ziggo Sport Golf), Barcelona - Olympiakos (Ziggo Sport Racing), Benfica - Manchester United (Ziggo Sport Extra 1) en Juventus - Sporting Portugal (Ziggo Sport Extra 1).

Eerder op de avond is om 18:00 uur al de wedstrijd Qarabag - Atlético Madrid te zien op Ziggo Sport Select. 's Middags zendt Ziggo Sport Voetbal een duel uit de UEFA Youth League uit: Chelsea - AS Roma is vanaf 14:00 uur live te zien.

  • Voetbal: WK onder 17

Er is meer dan alleen Champions League-voetbal vandaag. Het WK voetbal onder 17 is toe aan de achtste finales. Op Eurosport 2 zijn Ghana - Niger (13:15 uur) en Brazilië - Honduras (16:15 uur) live te zien.

  • Tennis: Moskou en Luxemburg (dag 3)

Deze week zijn er meerdere tennistoernooien in Europa. De Kremlin Cup, het ATP-toernooi in Moskou, is vanaf 13:30 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Het vrouwentoernooi wordt uitgezonden op FOX Sports 4. Niet alleen in Moskou, maar ook in Luxemburg wordt een WTA-toernooi georganiseerd. Ook die wedstrijden zijn te zien op FOX Sports 4.

  • Snooker: Home Nations Series

Tot 22 oktober vinden de Open Engelse Kampioenschappen snooker plaats. Het liveverslag van dit toernooi is te zien op Eurosport 1. Vanaf 14:00 uur begint het middagprogramma, vanag 20:00 uur is het avondprogramma te zien.

  • Volleybal: CEV Champions League

In de tweede ronde van de Champions League volleybal wordt vandaag de wedstrijd KV Luboteni Ferizaj - Abiant Groningen bij de manenn uitgezonden door Ziggo Sport. Het liveverslag begint om 17:00 uur.

  • Basketbal: Europa Cup

Vanaf 19:30 uur is op Ziggo Sport de eerste speelronde van het reguliere seizoen van de Europa Cup Basketball te zien. De wedstrijd Donar Groningen - ESSM Le Portel is ook te zien via het YouTube-kanaal van de basketbalbond FIBA.

  • Honkbal: MLB Championship Series

Vanavond worden twee wedstrijden in de Amerikaanse MLB uitgezonden op FOX Sports 6. De vijfde wedstrijd in de MLB-play-off tussen de New York Yankees en Houston Astros uit de American League Championship Series wordt vanaf 23:00 uur uitgezonden. Daarna kun je om 03:00 uur nog kijken naar de vierde wedstrijd in de MLB-play-off tussen de Chicago Cubs en de Los Angeles Dodgers uit de National League League Championship Series.

  • IJshockey: NHL-wedstrijd Maple Leafs - Red Wings

In de Amerikaanse ijshockeycompetitie, de NHL, wordt het duel Toronto Maple Leafs - Detroit Red Wings gespeeld. Vanaf 01:30 uur is de wedstrijd te zien op FOX Sports 2.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sport Vandaag | Barcelona, Bayern en Chelsea in de Champions League of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV