Top 5 beste Jason Statham-films op Netflix

Top 5 beste Jason Statham-films op Netflix
Jasons haaienfilm The Meg deze zomer in de bios

Kijktip :

Zo dans je in je gouden hotpants in een videoclip voor de Britse popgroep Erasure, en zo ben je één van de grootste actiehelden van de eeuw. De Engelse acteur Jason Statham, geboren in het plaatsje Chesterfield in 1967, had een bijzondere voorliefde voor schoonspringen en later ook vechtsporten. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de rampenfilm The Meg met Statham en een enorme haai in de hoofdrollen. Een grote productie van 150 miljoen dollar die deze zomer uit moet komen. Netflix barst uit zijn voegen wat Jason Statham-films betreft. Bekijk hieronder een selectie actiefilms met Jason Statham in de hoofdrol.

1. The Transporter (2002)
De oud special forcessoldaat Frank Martin leeft een relaxt leven aan de zuidkust van Frankrijk. Martin heeft een dubbele agenda, want wat veel mensen niet weten is dat hij zichzelf verhuurt als vervoerder. Tijdens deze veelal gevaarlijke transporten vervoert hij goederen en mensen van de ene naar de andere plaats, met een paar regels waar hij zich strikt aan houd. Stel geen vragen, noem geen namen, verander nooit de deal en maak zeker geen pakketten open. Dit gaat mis als op een dag een pakket beweegt. De IMDb-score is een 6,8. Transporter 2 en 3 zijn ook beschikbaar op Netflix. Bekijk hieronder de trailer van de film The Transporter.

2. Homefront (2013)
Het leven zit zwaar tegen als een voormalig DEA-agent zijn vrouw verliest. Hij besluit om bij zijn dochter in te gaan wonen in een vredig dorpje. Die rust wordt plots verstoord door een drugsbaas die voor groot gevaar zorgt. De IMDb-score is een 6,4. Bekijk hieronder de trailer van de film Homefront.

3. Killer Elite (2011)
Danny (Jason Statham) behoort samen met zijn partner Hunter (Robert de Niro) tot de beste killers ter wereld. Als Hunter gekidnapt wordt door een sjeik, wordt Danny gedwongen om zijn mentor te redden uit handen van een meedogeloze crimineel. De IMDb-score is een 6,5. Bekijk hieronder de trailer van Killer Elite.

4. Mechanic: Resurrection (2016)
Wanneer de vriendin van ex-huurmoordernaar Arthur Bishop wordt ontvoerd, wordt hij gedwongen om een reeks moordaanslagen te plegen. De IMDb-score is een 5,8. Bekijk hieronder de trailer van de film Mechanic: Resurrection.

5. Safe (2012)
Als een voormalig vechtsporter een ontvoerd 12-jarig meisje redt, komen ze beiden tegenover een leger van Chinese Maffia en een stel corrupte agenten te staan. Een kat- en muis spel volgt waarin ze gevaarlijke situaties moeten overwinnen. De IMDb-score is een 6,5. Bekijk hieronder de trailer van de film Safe.

The Meg is vanaf 9 augustus te zien in de bioscoop. Meer over de film lees je hier op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Top 5 beste Jason Statham-films op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV