Chantal Janzen presenteert personalityshow &Chantal

Chantal Janzen presenteert personalityshow &Chantal
Nieuw op zaterdagavond

Met de nieuwe personalityshow &Chantal zet Chantal Janzen een nieuw stap in haar tv-carrière. Wekelijks trakteert ze de kijker op een show vol bekende en onbekende gasten uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen, maar humor, muziek en amusement voeren in dit zaterdagavondprogramma de boventoon.

Iedere aflevering heeft een thema dat als een rode draad door de aflevering loopt. In deze eerste show is dat ‘I’ve Got The Power’. Te gast zijn de Lama’s, die in november in de Ziggo Dome spelen. Verder ontvangt ze mister power himself, de huidige Glory Heavyweight Champion, Rico Verhoeven. En je bent pas écht een powervrouw als er een musical over je leven wordt gemaakt. Niemand minder dan Gloria Estefan komt met haar man Emilio op bezoek om daarover te vertellen.

:article:img

Naast de openheid die ze van haar gasten vraagt, laat Chantal in dit programma zelf uiteraard ook het achterste van haar tong zien. Zo laat ze in de eerste aflevering een fragment zien van een TV programma waar ze met haar man te gast was. Dit programma is onlangs door haarzelf verboden om uit te zenden.

Naast alle bekende koppen, komen er in dit programma ook onbekende gasten aan het woord die te maken hebben met het thema van de show. Verder gaat Chantal in de komende weken op bezoek bij mensen met een bijzondere, niet alledaagse hobby en speelt ze wekelijks een pittig eindspel waarin het publiek in de studio de gasten het vuur aan de schenen legt.

&Chantal belooft een gevarieerde personalityshow te worden waarin alle gasten, het publiek in de studio & Chantal alles uit de kast halen om er een leuke zaterdagavond van te maken.

&Chantal is vanaf zaterdag 28 oktober om 21:30 uur te zien op RTL 4.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen presenteert personalityshow &Chantal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV