Vanavond op tv: Polen - Argentinië (WK voetbal), docu over Marilyn Monroe en meer

Vanavond op tv: Polen - Argentinië (WK voetbal), docu over Marilyn Monroe en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 30 november

Kijktip :

Vanavond valt de beslissing in Groep C van het WK voetbal in Qatar, met onder meer de wedstrijd Polen - Argentinië. Verder onder meer een documentaire over Marilyn Monroe. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 30 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Polen - Argentinië (WK voetbal)

NPO 1
19:50 uur

Vanaf 19.20 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Polen - Argentinië in Groep C van het WK voetbal in Qatar. Er staat nog veel op het spel in deze wedstrijd... Polen - Argentinië is ook te zien op de livestream via Gids.tv. Polen gaat na twee speelrondes trots aan kop in Groep C. Argentinië kreeg in hun eerste wedstrijd op dit WK het deksel lelijk op de neus. De Zuid-Amerikanen herstelden zich in hun tweede duel.

Het Perfecte Plaatje: sprookje moderniseren

RTL 4
20:30 uur

Vanavond is alweer de achtste aflevering van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje te zien op RTL 4. De fotografen gaan samen met een paar honderd parachutisten uit dertien verschillende landen de lucht in! Als echte defensiefotografen lopen ze mee met de internationale oefening Falcon Leap, die jaarlijks wordt georganiseerd rondom Vliegveld Eindhoven. En er wordt veel van hun creativiteit gevraagd als ze een sprookje gaan moderniseren. Bij kasteel Rozendael kunnen ze zich fotografisch helemaal uitleven.

Steenrijk, straatarm: Spaanse zon en schulden

SBS 6
20:30 uur

Vanavond is weer een herhaling van Steenrijk, straatarm te zien op SBS6. In Spanje genieten Marco en Maureen van Eijkelenborg van het leven onder de zon. Twee jaar geleden verkochten zij hun bedrijf en vertrokken naar het zuiden. Sindsdien genieten ze van hun riante villa met zwembad. In Zoetermeer woont de familie Spaanbroek, bestaande uit moeder Miranda, vader Mario en hun drie zoontjes Tobias, Sylvano en Bentley. Het hechte gezin probeert al jaren de touwtjes aan elkaar te knopen.

Docu: Van Norma Jeane tot Marilyn Monroe

NPO 2
22:35 uur

Op het eerste gezicht weten we alles van haar: Marilyn Monroe, hét sekssymbool van de twintigste eeuw en nog altijd een icoon. Maar alles wat we weten van Marilyn is ons verteld, door een studio, door een man, vanuit the male gaze. De documentaire Van Norma Jeane tot Marilyn Monroe schetst een ander beeld van de Hollywoodlegende, die op vroege leeftijd ontdekte dat er meer geld te verdienen valt met haar lichaam dan met werken in een fabriek.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV