Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in januari 2023

Nieuw op Prime Video: deze films en series zijn nieuw in januari 2023
Met onder meer Shotgun Wedding

Film :

De lichtjes verdwijnen langzamerhand weer van het straatbeeld, de kerstballen op zolder en de bomen in de shredder: in januari beginnen de donkere maanden weer. Lekker met een dekentje op de bank dus, kijken naar de nieuwste films en series. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in januari 2023.

Kijktips van Gids.tv

Three Thousand Years of Longing (1 januari)

Prime Video

Idris Elba en Tilda Swinton in 'Three Thousand Years of Longing'. Bron: MGM
Een eenzame en verbitterde Britse vrouw ontdekt tijdens een reis naar Istanbul een eeuwenoude en bijzondere fles en laat daaruit een djinn ontsnappen, die haar drie wensen aanbiedt. Ze reageert apathisch en kan helemaal geen wensen bedenken, totdat de boeiende verhalen van de djinn in haar een groot en nieuw verlangen aanwakkeren. Lees hier waar je Three Thousand Years of Longing kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Three Thousand Years of Longing.

Knor (5 januari)

Prime Video

Bron: Viking Film
Het verhaal gaat over de negenjarige Babs. Als zij op een dag van haar opa Tuitjes een varkentje Knor cadeau krijgt, moet ze er alles aan doen om hem van haar ouders te mogen houden. Maar dan blijken niet haar ouders de grootste bedreiging voor Knor. Opa doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens. Lees hier waar je Knor kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Knor.

The Rig (6 januari)

Prime Video

The Rig toont de bemanning van het booreiland Kinloch Bravo, gestationeerd voor de Schotse kust in de gevaarlijke wateren van de Noordzee. Wanneer ze opgehaald moeten worden en terugkeren naar het vasteland komt er een mysterieuze en allesomvattende mist opzetten. Het booreiland wordt getroffen door zware bevingen, en ze raken afgesneden van alle communicatie met de buitenwereld. Bekijk hier waar je vanaf 6 januari The Rig kunt streamen.

Three Pines (7 januari)

Prime Video

Bron: Prime Video
De empathische en intelligente hoofdinspecteur Gamache wordt belast met het oplossen van een aantal mysterieuze en verbijsterende moorden in het vreemde maar bruisende dorp Three Pines. Bijgestaan door zijn vertrouwde team - de strijdlustige en verontruste sergeant Jean-Guy Beauvoir, de intelligente inheemse werkende moeder sergeant Isabelle Lacoste, en de klunsige agent Yvette Nichol - worden Gamache en zijn groep aanvankelijk argwanend behandeld door de bewoners van het dorp. Maar ondanks de koele ontvangst voelt Gamache zich toch aangetrokken tot deze ongewone plek en zijn excentrieke bewoners. Bekijk hier waar je vanaf 7 januari Three Pines kunt streamen.

Hunters, S2 (13 januari)

Prime Video

Al Pacino in 'Hunters'. Bron: Prime Video
Nadat een ongeluk hun activiteiten in Europa doet ontsporen, moeten The Hunters de handen ineenslaan om de meest beruchte Nazi uit de geschiedenis, Adolf Hitler, op te sporen die zich in Zuid-Amerika schuilhoudt. Ondertussen onthult een blik in het verleden dat Meyer Offerman een gevaarlijke dreiging tegenkomt die zijn geheim kan ontrafelen en zijn ware identiteit kan onthullen. Bekijk hier waar je Hunters kunt streamen.

The Enforcer (20 januari)

Prime Video

Bron: Amazon Studios
Een handhaver - Cuda genaamd - moet alles opofferen om een jong meisje te redden waarmee hij bevriend is geraakt met zijn femme fatale baas die betrokken is bij cyberseks handel. Lees hier waar je The Enforcer kunt kijken.

Lees ook de filmrecensie van The Enforcer.

Shotgun Wedding (27 januari)

Prime Video

Jennifer Lopez en Josh Duhamel in 'Shotgun Wedding'. Bron: Prime Video
Darcy en nodigen hun geliefde maar zeer eigenzinnige families uit voor hun bruiloft op een unieke locatie. Eenmaal daar krijgt het stel koudwatervrees en alsof dat nog niet genoeg bedreiging was voor het feest, is plotseling ieders leven in gevaar als het hele gezelschap wordt gegijzeld. Het stel moet de familie redden, als ze elkaar niet eerst vermoorden. Lees hier waar je vanaf 27 januari Shotgun Wedding kunt kijken.

Verder op Prime Video

  • The Honeymoon (6 januari)
  • Tough as Nails (9 januari)
  • Zillion (13 januari)
  • The Legend of Vox Machina (20 januari)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV