Top 5 van Nederlandse zomerfilms op Netflix en Videoland

Top 5 van Nederlandse zomerfilms op Netflix en Videoland
Van Adios Amigos tot Renesse

Kijktip :

Gids.tv zet een selectie van zomerse Nederlandse speelfilms op een rij. Deze films, met een hoog feelgood-gehalte, zijn te zien op Netflix of Videoland. Bekijk hieronder een top 5 van films waarvan de zon nog harder gaat schijnen.

1. Bella Donna's (2017, te zien op Videoland)
Na het overlijden van hartsvriendin Bella besluiten drie vriendinnen Amy, Jasmijn en Sasha haar bucketlist te voltooien. Van parachutespringen, illegaal straatracen tot iets met Brazilian wax, maar vooral de ware liefde vinden. Bekijk de trailer van Bella Donna's.

2. Adios Amigos (2016, te zien op Netflix)
Drie vrienden hebben het plan om naar Salou in Spanje af te reizen. Joost is blind, Lars heeft een hersentumor en Philip is volledig verlamd. Gedreven door hun menselijke fantasieën, gaan de mannen op reis voor hun eerste sexuele ervaring. Lees meer over Adios Amigos.

3. Sneekweek (2016, te zien op Videoland)
In deze thrillerkomedie willen zes vrienden eens flink de bloemetjes buitenzetten tijdens de Sneekweek, maar een geheim uit hun verleden verandert dit reisje in een ware nachtmerrie. Bekijk de trailer van Sneekweek.

4. Renesse (2016, te zien op Netflix)
Als puber Bas de opdracht krijgt om de as van zijn overleden opa uit te strooien in Renesse, gaat hij samen met zijn rare neef Thijs en twee vrienden Luca en Daniel proberen om daar een meisje te scoren. Een platte komedie met de zomerzon van Renesse in de hoofdrol. Lees meer over Renesse.

5. Rokjesdag (2016, te zien op Videoland)
De eerste zonnige lentedag is het rokjesdag. Een groep dames trekt de stoute schoenen aan en besluit om zich in te laten schrijven voor Love-Bites: een kookworkshop voor singles. Het spel der liefde begint, want ook de knappe student Rens heeft zich aangemeld. Bekijk Rokjesdag op Videoland.

Benieuwd naar filmrecensies? Die kun je hier vinden: filmrecensies van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV