Online documentaire STACEY. over hiphopproducer Esko

Online documentaire STACEY. over hiphopproducer Esko
Het verhaal achter de hitproducer

Kijktip :

Omroep BNNVARA brengt in drie delen het levensverhaal van hiphopproducer Esko in beeld. In de documentaireserie STACEY. is te zien hoe Stacey Walroud, zoals Esko eigenlijk heet, in het dagelijks leven is en hoe zijn jeugd verliep.

Esko is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste hiphopproducers in Nederland. Achter de naam gaat ook een verhaal schuil. Dat verhaal gaat niet alleen over Esko, maar vooral over Stacey. Zijn leven is niet altijd makkelijk geweest. Als zijn ouders op jonge leeftijd scheiden, wordt Stacey steeds bozer. Een boosheid die uitmondt in een opname in een internaat. Althans, hij dacht dat het een internaat was. Na een moeilijk jaar in Den Dolder, kan hij als 18-jarige weer op eigen benen staan en gaat hij met hernieuwde kracht weer verder waar hij gebleven was. Muziek maken.

Openhartig portret
De driedelige documentaire STACEY. is een openhartig portret over hiphopproducer Esko, die documentairemaker Cesar Majorana een kijkje laat nemen in de dagelijkse gang van zijn leven en hem mee terugneemt naar de moeilijke periodes in zijn jeugd.

STACEY. wordt in drie delen online gepubliceerd op BNNVARA.nl en YouTube. Op 30 april, 2 en 4 mei is een nieuw deel te zien. Bekijk de documentaire hier.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Online documentaire STACEY. over hiphopproducer Esko of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: muziek, nederland, hiphop, portret, documentaire, scheiden, documentaireserie, tv-programma, dagelijks leven, video, den dolder, jeugd, online, opname, ouders, leeftijd, bnnvara, levensverhaal, producer


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV