Giro d'Italia 2018 live op tv en online bij Eurosport

Giro d'Italia 2018 live op tv en online bij Eurosport
Nederlander Tom Dumoulin is titelverdediger

Sport :

De eerste grote wielerronde van 2018, de Giro d'Italia, is vanaf vrijdag 4 mei live te zien bij Eurosport. Zowel op televisie als online doet de sportzender uitgebreid verslag van de Ronde van Italië.

Tom Dumoulin wist in 2017 als eerste Nederlandse man de Giro te winnen. Dit jaar rijdt de wielrenner van Team Sunweb als titelverdiger de 101e editie, die in Israël van start gaat. Na een openingstijdrit in Jeruzalem en twee etappes in Israël voert de ronde van Zuid- naar Noord-Italië, om te eindigen in Rome. Bekijk hier het volledige parcours.

Tom Dumoulin neemt het in de Ronde van Italië onder anderen op tegen Chris Froome, die voor het eerst meedoet aan de Giro. Verder zijn ook Fabio Aru, Esteban Chaves, Thibaut Pinot en Simon Yates kanshebbers voor het eindklassement.

De Giro d'Italia is van vrijdag 4 tot en met zondag 27 mei alleen live te zien bij Eurosport. Het liveverslag begint vrijwel elke dag om 13.00 uur op Eurosport 1 en online via de Eurosport Player.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Giro d'Italia 2018 live op tv en online bij Eurosport of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV