Streamingtips voor dit weekend: welke nieuwe films en series kun je kijken?

Streamingtips voor dit weekend: welke nieuwe films en series kun je kijken?
Netflix, Videoland en Disney, wat staat er klaar?

Film :

Elke week verschijnt er weer een nieuwe lading gloednieuwe content op de vele streamingdiensten die Nederland rijk is. Ook deze week heeft Gids.tv weer de nodige films en series op een rijtje gezet die het waard zijn om te kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Hunger (woensdag 12/4, Netflix) Aoy is een vrouw van in de twintig. Ze runt het lokale noedelrestaurant van haar familie in de oude wijk van Bangkok. Op een dag krijgt ze een uitnodiging om het familiebedrijf te verlaten en zich aan te sluiten bij het team 'Hunger', dat onder leiding staat van de notoire, geniale en meedogenloze chef-kok Paul. lees ook de filmrecensie

The English (woensdag 12/4, Disney+) Een aristocratische Engelse, Lady Cornelia Locke, en een ex-cavalerieverkenner van Pawnee, Eli Whipp, komen samen in 1890 midden-Amerika om een gewelddadig landschap te doorkruisen dat gebouwd is op dromen en bloed. Lees ook de serierecensie.

Dag & Nacht (woensdag 12/4, NPO Plus) In het ziekenhuis, waar klinisch verloskundige Ella hoofd is van de afdeling verloskunde, maakt het personeel lange dagen. Zware werkomstandigheden en een personeelstekort zorgen voor veel stress en problemen. Lees ook de serierecensie.

Florida Man (donderdag 13/4, Netflix) De serie volgt een ex-agent die gedwongen wordt terug te keren naar zijn thuisstaat Florida om de weggelopen vriendin van een Philly-gangster te vinden. Lees ook de serierecensie.

Obsession (donderdag 13/4, Netflix) De affaire van een gerespecteerde Londense chirurg met de verloofde van zijn zoon loopt uit op een erotische verliefdheid die hun leven voor altijd dreigt te veranderen. Lees ook de serierecensie.

The Woman King (donderdag 13/4, Netflix) Een historisch epos geïnspireerd op de ware gebeurtenissen die plaatsvonden in het koninkrijk Dahomey, een van de machtigste staten van Afrika in de 18e en 19e eeuw. Lees ook de filmrecensie.

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die (vrijdag 14/4, Netflix) Na de dood van koning Edward barst er een hevige strijd los. Deze gebeurtenis zorgt ervoor dat Uhtred van Bebbanburg voor een belangrijke keuze komt te staan: kiest hij voor de personen waar hij het meest van houdt of voor de macht? Lees ook de filmrecensie.

The Marvelous Mrs. Maisel, S5 (vrijdag 14/4, Prime Video) Na het verbranden van alle schepen en het wegvallen van de tournee, hield Midge Maisel het vierde seizoen vol en bouwde ze haar carrière en reputatie opnieuw op. De laatste momenten van het seizoen bereikten een hoogtepunt toen Midge Carnegie Hall verliet en klaar was om iedere storm te doorstaan. Kijk ook de trailer.

Jane (vrijdag 14/4, Apple TV+) Jane Garcia is een 9-jarige milieuactiviste in de dop die op zoek is naar een manier om bedreigde dieren te redden. Met behulp van haar krachtige verbeeldingskracht neemt Jane haar beste vrienden David en Greybeard de chimpansee mee op epische avonturen. Kijk ook de trailer.

__Special Forces VIPS, S2 (zondag 16/4, Videoland)__De realityshow is terug met een gloednieuw seizoen bekende én onbekende Nederlanders. Maar liefst veertien rekruten worden gedwongen om hun grenzen mijlenver te verleggen en de zwaarste training van Nederland te ondergaan. Maar wie doen mee dit seizoen. Kijk ook de trailer

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's