Nabeschouwing Boer zoekt Vrouw en Arie Boomsma in eerste uitzending M

Nabeschouwing Boer zoekt Vrouw en Arie Boomsma in eerste uitzending M
Nieuwe talkshow Margriet van der Linden

Nieuws :

De nieuwe talkshow M, gepresenteerd door Margriet van der Linden, gaat maandag 14 mei van start. De zomerse vervanger van De Wereld Draait Door heeft de eerste gasten bekendgemaakt.

Terugblik Boer zoekt Vrouw
In de eerste uitzending van M wordt teruggeblikt op de start van het tiende seizoen Boer zoekt Vrouw, waar zondag bijna 3 miljoen mensen naar keken. Met Kiki Schippers, Yora Rienstra en Johan Goossens neemt Margriet van der Linden door welke boeren eruit sprongen en welke juist niet.

Johan Fretz
Ook te gast is schrijver en cabaretier Johan Fretz. Hij vertelt over de Netflix-documentaire Wild Wild Country over de Bhagwansekte. Fretz durfe er eerst niet naar te kijken. Zijn ouders volgden Bhagwan in de jaren 80.

Arie Boomsma
Met presentator, model en sportschooleigenaar Arie Boomsma praat Van der Linden over het boek FIT, dat Boomsma schreef. Margriet is vooral benieuwd het geheim van 'über-mensch' Boomsma.

DWDD-vervanger
M is de nieuwe talkshow van de NPO op het tijdstip van De Wereld Draait Door. M zal elke werkdag om 19.00 uur te zien zijn tot DWDD op maandag 24 september weer terugkeert. Alleen tijdens het WK voetbal en de Nijmeegse Vierdaagse in juni en juli zijn er geen uitzendingen. Vanaf 23 juli is M dan weer elke werkdag te zien. Lees hier ook waarom M ten opzichte van DWDD heel anders gaat worden.

De nieuwe talkshow M is vanaf maandag 14 mei elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nabeschouwing Boer zoekt Vrouw en Arie Boomsma in eerste uitzending M of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV