SBS6 gaat in nieuwe talentenjacht DanceSing op zoek naar wereldsterren

SBS6 gaat in nieuwe talentenjacht DanceSing op zoek naar wereldsterren
Winnaar krijgt single van producer RedOne

Nieuws

SBS6 komt met een nieuwe talentenjacht: DanceSing. In deze 'talentshow' gaat de zender op zoek naar mensen die alles in huis hebben. DanceSing is een combinatie van talentenjachten voor zangers en talentenjachten voor dansers.

Alleskunners
In dit programma draait het om talenten die kunnen zingen én dansen als Justin Timberlake, Beyoncé of Bruno Mars en een stadion kunnen vullen. RedOne, de producer van grote sterren als Lady Gaga, One Direction en Jennifer Lopez, verbindt zijn naam aan DanceSing. Hij zorgt voor de ultieme carrièrestart: de winnaar van de talentenjacht krijgt een door hem en zijn team geschreven en geproduceerde single.

Producer RedOne

Doorzetters
In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters. "Talenten die bereid zijn om werkelijk alles te geven, om alles achter zich te laten, om onafgebroken te trainen en zich voor duizend procent in te willen zetten", laat SBS6 weten. Geïnteresseerden kunnen zich hier opgeven voor de show.

Bootcamp
De talenten krijgen te maken met een zware bootcamp. Ze worden gedrild, gemotiveerd en uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. De deelnemers van DanceSing doen alles voor een carrière als succesvol artiest. Om alles er zo spectaculair mogelijk uit te laten zien, maakt het programma gebruik van de allernieuwste technieken.

Lees ook: RTL op zoek naar presentatietalent in nieuwe talentenjacht Screentest

DanceSing is in 2019 te zien op SBS6. Zodra er meer informatie over dit programma is, lees je dat op Gids.tv.

Tags: dans, zingen, one direction, stadion, winnaar, succesvol, talentenjacht, justin timberlake, lady gaga, tv-programma, jennifer lopez, show, bootcamp, spectaculair, single, zender, artiest, sbs6, dansen, trainen, Bruno Mars, producer

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »