Kees Tol laat de beste lifehacks zien in Lekker Handig

Kees Tol laat de beste lifehacks zien in Lekker Handig
Slimme handigheidjes in nieuw programma

Nieuws

In het nieuwe SBS6-programma Lekker Handig probeert Kees Tol praktische, simpele oplossingen voor alledaagse huis-, tuin- en keukenproblemen uit. Deze slimme handigheidjes, ook wel lifehacks genoemd, worden op straat en bij mensen uit getest.

Wedstrijdje
Kees laat in Lekker Handig voorbijgangers op straat ontdekken hoe zij eenvoudig een minuscule maar waardevolle oorbel kunnen terugvinden die op een hoogpolig tapijt is gevallen. Of hij laat ze onderling een wedstrijdje doen wie de meeste kleren in een reiskoffer kan passen. Want wat is de handigste manier daarvoor? En Kees komt ook bij de mensen thuis, om bijvoorbeeld te laten zien hoe men de badkuip kan laten glimmen als nieuw. Dankzij een product uit het zuivelschap.

Kees Tol

Oma Annie Dol
Hij is echter niet de enige met lifehacks. In Lekker Handig is ook een plekje voor oma Annie Dol, bekend van De wereld rond met 80-jarigen, met haar rubriek 'Tips uit de oude doos', want hoe losten ze vroeger problemen op? Verder komt er een doorgewinterde vader aan het woord met onmisbare tips voor vaders en een Nederlands fotomodel met handige beautytips. Alles is mogelijk, als het ons leven maar makkelijker maakt.

Lekker Handig is in het najaar van 2018 te zien bij SBS6. Zodra bekend is wanneer het programma start, lees je dat op Gids.tv.

Tags: wedstrijd, oplossing, tv-programma, rubriek, sbs6, kees tol, vader, tips, de wereld rond met 80-jarigen

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »