Top 5 van bioscoopfilms in juni 2018

Top 5 van bioscoopfilms in juni 2018
Jurassic World: Fallen Kingdom, Hereditary en meer

Film :

Terwijl de temperaturen in Nederland al zomers zijn, verschijnen langzaam ook de grote zomer-blockbusters in de bioscoop. Er komen veel grote producties aan die veel publiek gaan trekken, zoals Jurassic Park: Fallen Kingdom en de komische animatiefilm Incredibles 2. Bekijk hieronder een top 5 met een selectie van films om naar uit te kijken in juni.

1. Jurassic World: Fallen Kingdom (7 juni)
Je kunt er niet omheen, de nieuwe dinosaurusepos van Steven Spielberg gaat absoluut volle zalen trekken. Ook al lijken de makers het kunstje van The Lost world uit 1997 over te willen doen, het kan de meeste mensen niets schelen. Jurassic World: Fallen Kingdom kent een verwoestende vulkaanuitbarsting en de gevaarlijkste dinosoort ooit. Lees hier meer over Jurassic World: Fallen Kingdom.

2. Hereditary (14 juni)
Als je de media mag geloven, doen we het dun in onze broek bij het kijken van deze horrorfilm. Critici zijn lyrisch over deze engste horror in de filmgeschiedenis. Bekijk hier de trailer van Hereditary.

3. Don't Worry, He Won't Get Far on Foot (14 juni)
Na een rampzalig auto-ongeluk ontdekt John Callahan (Joaquin Phoenix) dat hij een talent heeft om schofferende spotprenten te tekenen. Internationaal gaan de zaken goed, maar de bewoners van zijn woonplaats zijn van plan hem te boycotten. (Bijna) alles van Phoenix is goud. Lees hier meer over Don't Worry, He Won't Get Far on Foot.

4. Love, Simon (14 juni)
Romcom van de bovenste plank met een zeer belangrijke boodschap. Sympatiek en liefdevol als je de wereld van Simon kent. Lees hier de filmrecensie van Love, Simon en lees hier meer over de film.

5. Incredibles 2 (27 juni)
Zeer grappige animatiefilm over een superheldengezin met grote vijanden. Huisvader Bob, moeder Helen en Violet en Dash zijn terug van weggeweest. Baby Jack-Jacks groeiende superkrachten worden echt een probleem. Bekijk hier de trailer van The Incredibles 2.

Incredibles 2

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe bioscoop films en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Top 5 van bioscoopfilms in juni 2018 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV