Deze films zijn nieuw op Netflix in juni 2018

Deze films zijn nieuw op Netflix in juni 2018
The Sausage Party, Trainspotting en meer

Kijktip :

Een nieuwe maand betekent een nieuwe lading aan films die te streamen zijn op Netflix. Je hoeft je niet te vervelen, want Netflix komt met films van alle genres. Bekijk hieronder een overzicht van de film die in juni 2018 worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

  • It Comes at Night (1 juni)

Een man leeft met zijn gezin in een afgelegen huis. De wereld wordt geteisterd door een onnatuurlijk kwaad. Als een ander wanhopig gezin onderdak vraagt, begint paranoia en wantrouwen te winnen terwijl het duistere gevaar dichterbij komt. Lees hier meer over It Comes at Night.

  • Magic Mike (2 juni)

Een verhaal dat letterlijk en figuurlijk weinig om het lijf heeft. Overdag is Mike dakdekker en meubelontwerper, 's avonds stripper in een stripclub. Een heet en sexy avontuur waarbij vrouwen de avond van hun leven hebben. Bekijk hier de trailer van Magic Mike.

  • The Sausage Party (9 juni)

Het lot van de supermarktproducten is een lugubere waarheid. Als het worstje genaamd Frank (Seth Rogen) samen met zijn vrienden achter deze waarheid komt, volgt een zeer gevaarlijke reis. Cynisch, grof taalgebruik en kindonvriendelijk, maar soms erg grappig in een zeer verknipte animatie-film met een knipoog naar Pixar Studios. Bekijk hier de trailer van The Sausage Party.

  • Trainspotting (19 juni)

Cultklassieker over controversiële onderwerpen, zoals drugsgebruik van een groep geschifte Schotse junks met antiheld Ewan McGregor als centrale hoofdpersoon. Ook de donkere kant van deze verslavingen worden niet geschuwd. Bovendien heeft de film een briljante soundtrack. Lees hier meer over Trainspotting.

  • Jack Reacher: Never Go Back (22 juni)

Jack Reacher moet een vriendin helpen die van spionage wordt beschuldigd. Hij ontdekt daardoor een gevaarlijk complot en neemt het op tegen een onbekende vijand. Actiefilm met Tom Cruise. Lees hier meer over Jack Reacher: Never go Back.

Er is meer...
Zo kun je in juni met Natalie Portman het wilde westen in met het dramatische Jane Got A Gun, lachen met de flauwe comedy Idiocracy of wederom griezelen met Natalie Dormer in The Forest (allemaal 1 juni).

Lees ook: Top 5 van bioscoopfilms in juni 2018


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Deze films zijn nieuw op Netflix in juni 2018 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV