In november zullen de temperaturen langzaam weer gaan zakken en dat betekent dat de dekentjes weer uit de kast getrokken kunnen worden om weer wat avondjes op de bank voor de televisie te verblijven. De streamingdiensten maken dat wat makkelijker door met veel nieuwe titels te komen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in november 2023.

5 kijktips van Gids.tv

BlackBerry (2 november)

Pathé Thuis (premium huurfilm)

Jay Baruchel en Glenn Howerton in 'BlackBerry'. Bron: IFC Films
Het bedrijf Research in Motion, dat mede werd opgericht door Mike Lazaridis, is verantwoordelijk voor het ontstaan van de BlackBerry. In de jaren 2000 bereikt de smartphone zijn hoogtepunt. Twee decennia later valt hij van zijn voetstuk. Ook de juridische geschillen bij het moederbedrijf RIM, waarvan Jim Balsillie mede-CEO is, doet de reputatie van de BlackBerry weinig goeds. Lees hier waar je vanaf 2 november BlackBerry kunt kijken.

The Equalizer 3 (9 november)

Pathé Thuis (koopfilm)

Denzel Washington in 'The Equalizer 3'. Bron: Sony Pictures
Het verhaal van Robert McCall gaat verder. Hij voelt zich thuis in Zuid-Italië, maar hij ontdekt dat zijn vrienden onder controle staan van lokale misdaadbazen. Terwijl de gebeurtenissen steeds dodelijker worden, weet McCall wat hem te doen staat: de beschermer van zijn vrienden worden door de maffia aan te pakken. Lees hier waar je The Equalizer 3 kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van The Equalizer 3.

Doggy Style [Strays] (15 november)

Pathé Thuis (koopfilm)

Een aantal 'strays' uit de film 'Doggy Style'. Bron: Universal
Het verhaal gaat over hond Reggie. Hij wordt door zijn baasje Doug in de steek gelaten. Reggie besluit hem te gaan zoeken en wraak op hem te nemen en zweert daarbij zijn geslachtsdeel af te bijten. In zijn queeste wordt de vuilgebekte Reggie bijgestaan door een groep andere zwerfhonden. Lees hier waar je Doggy Style kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Doggy Style.

Talk to Me (18 november)

Pathé Thuis (koopfilm)

Bron: Gusto Entertainment
Wanneer een groep vrienden ontdekt hoe ze geesten kunnen oproepen met een gebalsemde hand, raken ze erg verslaafd aan de nieuwe sensatie, totdat een van hen te ver gaat en angstaanjagende bovennatuurlijke krachten ontketent. Lees hier waar je Talk To Me kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Talk to Me.

Oppenheimer (22 november)

Pathé Thuis (koopfilm)

Cillian Murphy als J. Robert Oppenheimer in 'Oppenheimer'. Bron: Universal
De wetenschapper J. Robert Oppenheimer leidt het zeer geheime Manhattanproject. Oppenheimer is getrouwd met Katherine, maar heeft een affaire met Jean Tatlock, een lid van de Communistische Partij. De overheid acht haar gevaarlijk voor de belangen van de Amerikaanse veiligheid. Oppenheimer is uiteindelijk verantwoordelijk voor de uitvinding van de atoombom. Lees hier waar je Oppenheimer kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Oppenheimer.

Verder op Pathé Thuis