'Op RTL 5 zijn altijd vrouwen in bikini te zien'

'Op RTL 5 zijn altijd vrouwen in bikini te zien'
Tv-recensie over Survival of the Fittest

Nieuws :

Wat de temperatuur buiten ook is, op tv-zender RTL 5 zijn altijd wel vrouwen in bikini te zien. "Is het niet in een zelfgebouwde hut in Expeditie Robinson dan wel in een luxe villa in Temptation Island, schijft tv-recensent Han Lips in Het Parool.

Survival of the Fittest
"Vorige week werd op de bikinizender de laatste aflevering van het landerige datingprogramma Love Island uitgezonden, dat vanaf deze week direct is opgevolgd door Survival of the Fittest", vervolgt Lips. "Het Britse programma, waarin zes vrouwen het tegen zes mannen moeten opnemen, speelt zich af op de Afrikaanse savanne. Weinig water daar, maar toch waren er direct weer bikini's."

De deelnemers van Survival of the Fittest 2018

Nagels vijlen
Het programma bestaat niet uit leven in de wilde natuur, zoals Lips gehoopt had op basis van de titel van het programma. "De twaalf twintigers komen de dag voornamelijk door met het vijlen van hun nagels, het roddelen over medekandidaten en het lurken aan flesjes water. Af en toe moeten ze een opdracht doen die het bij lange na niet haalt bij de opdrachten van Expeditie Robinson."

Lees ook: Dit zijn de koppels in Temptation Island VIPS 2018

Vrijgezellen
De mannen of vrouwen uit het verliezende kamp worden weggestemd en vervangen door nieuwe vrijgezellen. "Het leek Love Island wel", schrijft Han Lips. Overigens is het nieuwste seizoen van Love Island online te zien. Lees hier hoe je Love Island seizoen 4 kunt kijken.

Survival of the Fittest is elke werkdag om 19.30 uur te zien op RTL 5 en via deze link vooruit te kijken bij Videoland.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 'Op RTL 5 zijn altijd vrouwen in bikini te zien' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV