Dolly Parton gaat acht films produceren voor Netflix

Dolly Parton gaat acht films produceren voor Netflix
72-jarige zangeres speelt zelf ook mee

Nieuws :

Dolly Parton gaat aan de slag voor Netflix. De eerste van de films, die geïnspireerd zijn op de populairste liedjes van de zangeres, gaat volgend jaar in première.

Grote wens
"Als liedjesschrijver heb ik er altijd van genoten om verhalen te vertellen door middel van muziek", reageert Parton in een verklaring aan Rolling Stone. "Ik vind het fantastisch om sommige van mijn favoriete nummers tot leven te brengen met Netflix." Daarbij komt een grote wens uit voor de zangeres die af en toe ook zelf in producties te zien was zoals The Best Little Whorehouse in Texas (1982), Rhinestone (1984), met niemand minder dan Sylvester Stallone, Steel Magnolias (1989), The Beverly Hillbillies (1993), en natuurlijk Nine to Five (1980). Bekijk hieronder de cast van de wereldberoemde film Steel Magnolias.

:article:img

Zakelijk Instinct
De zangeres werkte eerder mee aan de NBC-film Dolly Parton's Coat of Many Colors - en met succes want er keken meer dan 13 miljoen mensen naar. De Amerikaanse country-zangeres legt op dit moment de laatste hand aan de muziek voor de film Dumplin'. Parton staat bekend om haar zakelijke instinct. Zij heeft een groot deel van haar inkomen geïnvesteerd in het themapark Dollywood in Pigeon Forge (Tennessee), waardoor het toerisme in Tennessee, Kentucky en Ohio groeide. Op het grote terrein is ook het Southern Gospel Museum and Hall of Fame ondergebracht. Daarbij is Parton ook directrice van Dolly Parton Enterprise, een mediabedrijf met een waarde van $100 miljoen.

Wanneer de films van Dolly Parton op Netflix te zien zijn, is nu nog niet bekend. Als er meer nieuws is lees je dat op Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV