Netflix Top 10: Fool Me Once blijft scoren, net als andere Harlan Coben-series

Netflix Top 10: Fool Me Once blijft scoren, net als andere Harlan Coben-series
Dit zijn de best lopende films en series van dit moment

Film :

Elke week is het weer raak: Netflix komt met nieuwe titels die de top-10 van de streamingdienst gaan proberen te bestormen. Gids.tv houdt elke week de top-10 van de streamingdienst in de gaten en houdt je op de hoogte van welke titels er scoren.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Series op Netflix

1. Fool Me Once (–)

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Michelle Keegan als Maya Stern in 'Harlan Cohen's Fool Me Once'.
De serie gaat over Maya Stern die de brute moord op haar man Joe probeert te verwerken. Wanneer Maya een nanny-cam installeert, schrikt ze zich kapot als ineens haar man in beeld staat. Detective Sergeant Sami Kierce leidt het moordonderzoek naar Joe's dood en heeft het ook nog eens moeilijk met zijn eigen geheimen. Ondertussen proberen Maya's nichtje en neefje meer te weten te komen over de moord op hun moeder die enkele maanden eerder plaatsvond. Zouden de moorden met elkaar te maken hebben? Lees hier waar je Fool Me Once kunt streamen.

Lees hier onze review van Fool Me Once, die wij beoordelen met streamen.

2. Detective Forst (NIEUW)

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Commissaris Wiktor Forst (Borys Szyc) komt in actie wanneer er brute moorden plaatsvinden in het Tatragebergte. Tegen de regels in ontdekt hij, met de hulp van journaliste Olga Szrebska (Zuzanna Saporznikow), een samenzwering die wortels heeft in de Tweede Wereldoorlog… Lees hier waar je Detective Forst kunt kijken.

Lees binnenkort ook onze review van Detective Forst, die we beoordelen met skippen.

3. Berlín (-1)

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Pedro Alonso e.a. in 'Berlin'. Bron: Netflix
Het verhaal van La Casa de Papel-teamlid Andrés de Fonollosa, beter bekend onder zijn codenaam Berlín. In deze serie verzamelt zich een andere bende om hem heen: Keila, een elektronicaspecialiste; Damián, Berlins vertrouweling en professor in de filantropie; de wat instabiele Cameron; de toegewijde Roi; en Bruce, een meedogenloze actieman. Deze bende beraamt en voert grote overvallen als op banken uit. Bekijk hier waar je vanaf 29 december Berlin kunt streamen.

Lees ook onze review van La Casa de Papel: Berlín.

4. Boy Swallows Universe (NIEUW) Een verloren vader, een stomme broer, een herstellende verslaafde moeder, een heroïnedealer als stiefvader en een beruchte crimineel als babysitter: Eli Bell, een kind in het Brisbane van de jaren '80, probeert gewoon zijn hart te volgen en te begrijpen wat het betekent om een goed mens te worden, maar het lot blijft hem obstakels opwerpen. Lees ook onze review.
5. The Brothers Sun (-2) De serie volgt de uit Taiwan afkomstige familie Sun. Moeder en jongste zoon Bruce zijn naar Los Angeles gevlucht terwijl vader en oudste zoon Charles in Taipei zijn gebleven om een van de beruchtste triades van Taiwan te leiden. Nadat vader Sun is neergeschoten door een mysterieuze huurmoordenaar reist Charles naar LA om zijn moeder en jongere broer te beschermen. Na jaren gescheiden te zijn geweest moeten de totaal verschillend opgevoede broers weer aan elkaar wennen terwijl zij ondertussen voor hun leven vrezen. Lees ook onze review.
6. My Life with the Walter Boys (-1) Nadat ze haar familie heeft verloren bij een tragisch ongeval, wordt de 15-jarige Jackie Howard gedwongen haar bevoorrechte leven in Manhattan te verlaten. Ze trekt in bij de familie Walter, een groot, luidruchtig gezin met tien zonen op het platteland van Colorado. Hier raakt ze verstrikt in een driehoeksverhouding met twee van de broers. Lees ook onze review.
7. You Are What You Eat: A Twin Experiment (-3) In dit unieke experiment volgen identieke tweelingen ieder acht weken lang een eigen dieet en lifestyle om te zien welke invloed bepaalde soorten voedsel op het lichaam hebben. Lees ook onze review.
8. The Stranger (NIEUW) Een web van geheimen stuurt huisvader Adam Price op een wanhopige zoektocht om de waarheid te achterhalen over de mensen die het dichtst bij hem staan. Kijk ook de trailer.
9. Harlan Coben's Safe (NIEUW) Nadat zijn tienerdochter verdwijnt, ontdekt een chirurg, die weduwnaar is en in een rijke buurt woont, duistere geheimen over de mensen die hem na staan. De politie stelt een onderzoek in, maar Tom is geen man die stil blijft zitten. Hij besluit om zelf op zoek te gaan naar zijn dochter en moet gaan bepalen hoe ver hij wil gaan om zijn familie te beschermen. Kijk ook de trailer.
10. Love is Blind: Sweden (NIEUW) De Zweedse versie van de inmiddels beroemde Netflix datingshow Love is Blind. De Zweedse versie wordt gepresenteerd door Jessica Almenäs.

Films op Netflix

1. Lift (NIEUW)

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Kevin Hart, Vincent D'Onofrio, Gugu Mbatha-Raw, Billy Magnussen en anderen in 'Lift'. Bron: Netflix
De meesterdief Cyrus Whitaker wordt door zijn ex-vriendin en de FBI in de val gelokt om met zijn internationale bende een onmogelijke overval te plegen. Ze moeten $100 miljoen aan goud zien te stelen om een terroristische aanslag te voorkomen. Het enige probleem is dat het goud wordt vervoerd in een Boeiing 777-passagiersvlucht van Londen naar Zürich. Lees hier waar je Lift kunt kijken.

Lees hier onze review van Lift, die we beoordelen met streamen.

2. The Proposal (+6)

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

De invloedrijke redactrice Margaret dreigt uitgezet te worden naar haar vaderland Canada. Om dit te voorkomen dwingt ze haar niets vermoedende en komische assistent Andrew om zich met haar te verloven, terwijl ze hem al jarenlang het leven zuur maakt. Hij gaat akkoord met de verloving maar tegen een paar persoonlijke voorwaarden. Lees hier waar je The Proposal kunt kijken.

3. Society of the Snow [La sociedad de la nieve] (-2)

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Screencap uit de film 'Society of the Snow'. Bron: Netflix
De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. We volgen een rugbyteam dat naar Chili vliegt voor een toernooi. Wanneer hun vliegtuig hoog in de bergen neerstort, moeten de overlevenden onder de meest erbarmelijke omstandigheden zien te overleven. Lees hier waar je Society of the Snow kunt kijken.

Lees hier onze review van Society of the Snow, die wij beoordelen met streamen.

4. The Hunt (-2) Een groep mensen ontwaakt op een onbekende plek, zonder enig idee hoe ze daar terecht is gekomen. Snel wordt duidelijk dat er, puur voor de lol, op hen gejaagd wordt door een stel geprivilegieerden. Maar een jonge vrouw Crystal weet echter hoe ze het spel moet overleven en besluit de jagers zelf een kopje kleiner te maken. Haar missie: zoek wie hier verantwoordelijk voor is.
5. Maggie Moore(s) (-3) Het verhaal gaat over een lokale politiechef Jordan Sanders. Hij staat voor een raadsel wanneer er binnen een paar dagen twee vrouwen worden vermoord. De twee slachtoffers lijken geen link te hebben, behalve het bizarre feit dat ze allebei Maggie Moore heten. Lees ook de review.
6. Chef (NIEUW) Het verhaal gaat over de Chef Carl Casper. Hij weigert zijn creatieve integriteit in de keuken op te geven als het aankomt op zijn gerechten en specialiteiten. Een conflict met de commerciële restauranteigenaar is onvermijdelijk, en uiteindelijk besluit Carl tegen beter weten in om op te stappen. Kijk ook de trailer.
7. Top Gun: Maverick (–) De film draait om de vijfde generatie vechtpiloten en verkent het einde van het tijdperk van de luchtgevechten. Dogfights tussen twee piloten zijn zo'n beetje voorbij. Maverick is nu instructeur op een vliegschool voor piloten van de luchtmacht en begeleidt Bradley Bradshaw, de zoon van zijn overleden partner Nick 'Goose' Bradshaw. Lees ook onze review.
8. Transporter 2 (-4) Frank Martin (Jason Statham) is een gepensioneerde marinier die zich heeft gespecialiseerd in het transporteren van allerlei zaken. Of het nou goederen zijn of mensen, het maakt hem niet uit en hij stelt geen vragen. Wanneer een vriend hem vraagt om voor de rijke familie Billings te chauffeuren, lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Kijk ook de trailer.
9. Rebel Moon - Part 1: A Child of Fire (-8) Wanneer een vreedzame kolonie aan de rand van de Melkweg wordt bedreigd door de legers van de tirannieke regent Balisarius, sturen ze Kora, een jonge vrouw met een mysterieus verleden, op pad om krijgers van naburige planeten te zoeken om hen te helpen een standpunt in te nemen. Lees ook onze review.
10. Kingdom III: The Flame of Destiny (NIEUW) Een machtige generaal keert terug naar het slagveld om zijn koninkrijk te beschermen tegen een invasie, samen met een volwassen oorlogswees die droomt van glorie. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's