Zweedse misdaadserie Rebecka Martinsson in de Detectivemaand 2018 op tv en online

Zweedse misdaadserie Rebecka Martinsson in de Detectivemaand 2018 op tv en online
Stream hele seizoen in één keer

Kijktip

In de Detectivemaand van 2018 zendt KRO-NCRV de Zweedse serie Rebecka Martinsson uit. De misdaadserie is voor de liefhebbers in één keer te zien via de on-demanddienst NPO Start Plus.

Opgehangen
In de serie Rebecka Martinsson wordt tijdens midzomernacht de feministische predikante Mildred Nilsson dood aangetroffen in het noorden van Zweden. Ze is in de kerk opgehangen aan haar voeten. Nilsson was een lokale herrieschopper met veel vijanden, maar het politieonderzoek loopt vast.

Belastend materiaal
Als een paar maanden later juriste Rebecka Martinsson (Ida Engvoll) belastend materiaal vindt en dat aan de politie overhandigt, blaast zij onbedoeld het vuur weer aan. Lees hier meer over Rebecka Martinsson.

Vooruitkijken
De vierdelige serie wordt met wekelijkse afleveringen uitgezonden in de Detectivemaand op NPO 2. Na de eerste uitzending staan alle afleveringen ook al op NPO Start Plus, de abonnementsdienst van de NPO waarop veel series vooruit te kijken zijn. Lees hier welke series deze zomer worden toegevoegd.

Deze serie is onderdeel van de KRO-NCRV Detectivemaand 2018. Lees hier welke series NPO 2 allemaal uitzendt.

Rebecka Martinsson is vanaf maandag 18 juni wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 2 en in één keer via deze link te bekijken via NPO Start Plus.

Tags: politie, misdaad, kerk, zweden, zomer, tv-serie, politieonderzoek, npo, serie, online, dood, juriste, npo 2, kro-ncrv, vooruitkijken, npo start, npo start plus

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »