Nieuwe Buren seizoen 4 krijgt nog een nieuw koppel

Nieuwe Buren seizoen 4 krijgt nog een nieuw koppel
Sarah Chronis en Kay Greidanus in Videoland-serie

Nieuws :

In het nieuwe seizoen van de dramaserie Nieuwe Buren komen twee nieuwe koppels in de Zonnewijk wonen. Eerder werden Anna Drijver en Benja Bruijning al aangekondigd, maar nu is ook bekendgemaakt dat Sarah Chronis en Kay Greidanus in seizoen 4 van Nieuwe Buren te zien zijn.

Heftige scenes
Greidanus zegt over de samenwerking met Chronis: "Er is een aantal behoorlijk heftige scènes tussen ons. In het begin vond ik dat best lastig, juist omdat Sarah mijn vriendin is. Inmiddels kan ik me er makkelijk overheen zetten. We spelen rollen die heel ver van ons af staan, dat is te gek om te spelen." Chronis laat weten: "Het is bijzonder om met Kay op de set te staan en zo intensief samen te werken. Tegelijkertijd ook spannend, juist omdat we elkaar zo goed kennen. Het seizoen belooft weer wat!"

Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen.

Seizoen 4
Momenten zijn de opnames van Nieuwe Buren 4 in volle gang. Waar het eerste seizoen gebaseerd was op de gelijknamige bestseller van Saskia Noort, zijn de overige seizoenen originele verhalen. Vanaf het derde seizoen wordt de serie niet meer op tv uitgezonden, maar is deze alleen te zien bij de video-on-demanddienst Videoland. Lees hier meer over Nieuwe Buren.

Nieuwe Buren seizoen 4 is in 2019 te zien bij Videoland. Seizoen 1 tot en met 3 kijk je nu via deze link.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV