Zondag de allerlaatste keer VI Oranje Blijft Thuis op RTL 4

Zondag de allerlaatste keer VI Oranje Blijft Thuis op RTL 4
Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp naar Veronica

Kijktip :

De Voetbal Inside-sterren Johan Derksen, René van der Gijp en presentator Wilfred Genee zijn vanavond voor het laatst te zien op RTL 4. De show VI Oranje Blijft Thuis beleeft vanavond, na de WK-finale Frankrijk - Kroatië, zijn allerlaatste uitzending.

Missen als kiespijn
Eerder grapte Genee al dat hij het programma gaat missen als kiespijn. Hij leek het nog te menen ook. Voor de VI-heren komt er na bijna 17 jaar een einde aan hun voetbalpraatprogramma, dat in de loop der jaren meerdere namen kende maar uiteindelijk als Voetbal Inside door het leven ging. Ze gaan naar Veronica en Voetbal Inside wordt voortaan Veronica Inside : lees hier meer over het programma.

:[article:img](src:"dh7tlazwsaauxkq.jpg" title:"Wilfred Genee")

Bekijk hier hilarische fragmenten en hoogtepunten uit VI Oranje Blijft Thuis.

VI Oranje Blijft Thuis
De afgelopen weken presenteerde Genee elke doordeweekse dag - en deze ene zondag - VI Oranje Blijft Thuis. Omdat Derksen en Van der Gijp alleen op voetbalgerelateerde dagen wilden aanschuiven, moest Genee het op andere dagen doen met gasten uit de actualiteit en natuurlijk Hans Kraay. Dit leverde bijvoorbeeld van Angela de Jong fikse kritiek op; ze noemde VI Oranje Blijft Thuis "Het meest gestoorde en verwarrende programma ooit".

Na hun RTL-afscheid, gaan de heren aan de slag voor Veronica met het nieuwe voetbalpraatprogramma Veronica Inside. Ook FOX Sports-ster Hélène Hendriks gaat naar Veronica.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV