SBS6 komt met Paleis voor een Prikkie seizoen 2

SBS6 komt met Paleis voor een Prikkie seizoen 2
Huiskamers worden opgeknapt met minimaal budget

Nieuws :

De extravagante levensgenieters Frank en Rogier keren terug bij SBS6 met een tweede seizoen van hun programma Paleis voor een Prikkie.

Droomkamer
Frank en Rogier gaan in het nieuwe tv-seizoen opnieuw op zoek naar huizen van mensen die het financieel niet breed hebben. Zij toveren met een minimaal budget en creatieve oplossingen de huiskamer om tot een droomkamer, een bewezen talent van de twee stylisten.

Extra verrassend
Nieuw in dit tweede seizoen is dat het duo ook opleidingen en jong talenten betrekt bij de make-overs voor een extra verrassend en ultiem resultaat. Lees hier meer over Paleis voor een Prikkie.

Frank en Rogier

Metamorfose
Het glamoureuze koppel heeft een achtergrond in de interieurwereld. Ze werden in Nederland bekend toen zij voor het programma Steenrijk, Straatarm een week lang van huis, budget en dagelijks leven ruilden met een alleenstaande moeder uit Beverwijk. Voor Frank en Rogier ging er een hele nieuwe wereld open. Ze tikten de leukste spullen uit de kringloop op de kop en op creatieve en humoristische wijze wisten zij zich met een klein budget prima te redden en het huis ook nog eens een metamorfose te geven.

Paleis voor een Prikkie is vanaf zondag 26 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6.

Eind augustus gaan meer nieuwe tv-programma's van start op SBS6. Lees hier meer over Golden Boys, Drone Masters en Race tegen de Klok.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op SBS6 komt met Paleis voor een Prikkie seizoen 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: nederland, paleis, budget, toveren, beverwijk, tv-programma, financieel, dagelijks leven, kringloop, sbs6, spullen, koppel, steenrijk straatarm, paleis voor een prikkie, frank en rogier, duo


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV